Łapiesz Byka za jaja. Już całkiem niedługo się wyzerujesz bo taki styl grania tylko do tego prowadzi.highend pisze:fibo czary mary na chf/pln działa idealnie puknęło 38.2 i poszło sell i zarobiło dniówkęco się nie da jak się da
dobra - idę
DayTrading: Piątek 16.01.2015
Re: DayTrading: Piątek 16.01.2015
- nowy joker
- Pasjonat
Coś słaby ten daxik dzisiaj
jak macie spready na E chf i USD chf
nigdy , nie daje sl, stoplossy to zmniejszenie ryzyka ale nie stratyhighend pisze:Jak nie masz SL to sobie zrób odpowiedni zapas depolibres pisze:sukces to realizowanie planu a mój zakłada, ze gdy wszyscy będą pisać o sprzedaży edka to kupuję, już dokonałem pierwszych zakupów ps nie wierzę tak naprawdę w intuicję forumowiczów jednak są dla mnie wskaźnikiem z uwagi na ich ukierunkowanie przez inne źródła![]()

Na USDCHF 150Nowy123 pisze:jak macie spready na E chf i USD chf
-- Dodano: 16 sty 2015, 10:45 --
Sorki to na CHFPLN mam 150 a na USDCHF 15Zorro pisze:Na USDCHF 150Nowy123 pisze:jak macie spready na E chf i USD chf
Bo do interwencji SNB taki scenariusz miał senshighend pisze:kolejne mi pokazuje w okolicach 1,12 więc czemu nie;)Kusus pisze:[
Na Edku bedziemy robić po 100-150 pipsów dziennie.
Przestań kombinować i zobacz sobie co się dzieje.
Do ECB będziemy przy 1.1 a po ECB będziemy na 1.08....
ja tylko w formie żartu, bo Mpapież twardo obstawiał eLki i nadal się tacy znajdą, a teraz zmienił zdanie![]()

Tylko krowa nie zmienia poglądów

Ja to się tylko cieszę że mnie nie pokusiło trzymanie longa na eur/chf. Podejrzewam że jak by swap był dodatni to bym go trzymał

Teraz jak SNB sprzedał euro, to zaczynam naprawdę wierzyć w tą opinię goldmanów że do końca roku zobaczymy parytet. Myślałby kto że banksterka nie kłamała

Pytanie klucz, EDEK na danych UP czy DOWN?
Najpierw pomyśl, potem dopiero zrób.
Przecież ustawiam SL. FIBO mi pomaga wyznaczyc opory i wsparcia. Wtedy ustawianie SL jest bajecznie proste.Kusus pisze:Łapiesz Byka za jaja. Już całkiem niedługo się wyzerujesz bo taki styl grania tylko do tego prowadzi.highend pisze:fibo czary mary na chf/pln działa idealnie puknęło 38.2 i poszło sell i zarobiło dniówkęco się nie da jak się da
dobra - idę
Wyzerowałem demo ostatnio

a swoje konto real też wyzerowałem bo pozamykałem wszystko jak leci (strata niestety i nauczka) i wypłaciłem to co zostało, tylko zostawiłem tyle ile trzeba i zacząłem od nowa

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
L zamknięte na ropie
edit: odpowiednio 5 i 6,2 w bossa. w nocy na ef miałem 10Nowy123 pisze:jak macie spready na E chf i USD chf
Ostatnio zmieniony 16 sty 2015, 11:16 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.