freakout pisze:fxjk11 pisze:tak - na razie mogę napisać że zarobiłem
kapitał włożony - każda złotówka pomnożona 35 krotnie
już komuś pokazywałem tutaj gdy chodziło o poziomy aktywacji zleceń
ale - póki co nie ruszam tego na razie bo jest komunikat brokera o korektach które będą robić
i że dzisiejszy statement nie jest "ostateczny"
a które ceny będą korygować to nie napisali
więc odczekam z tym czy się ucieszyć czy nie i dalej robić swoje jakby się nic nie stało
a jak nie skorygują to będzie fajnie
pozdrw
mógłbyś jeszcze napisać jaka para, po jakiej cenie wszedłeś, jak duży SL miałeś i po jakiej cenie zamknęło Ci zlecenie - czy weszło na TP, czy też zamykałeś z ręki?

będę wdzięczny

na razie tylko tyle i aż tyle

- bo odpowiedziałem tylko na pytanie czy ktoś zarobił
eurchf -- 1.05 prawie w stosunku do 0.95/0.97
zamkniete z ręki , stop jak zawsze w moim systemie od 15 do 55p
tp u mnie jest małe więc dołożyli sporo
resztę zaczekam aż wyjaśni sie komunikat :
Dear vvvvvvvvvvvvvvv,
In a surprise move, the Swiss National Bank concluded today that the 1.20-per-euro cap is no longer justified, and, additionally, cut the interest rate on sight deposits and the target range for the 3-month LIBOR.
All this resulted in a 20% surge of the Swiss currency against EUR and other majors.
Due to today’s exceptional market volatility in CHF currency pairs, all brokers and banks worldwide, including Admiral Markets and its liquidity providers, have been filling orders in extremely abnormal market conditions.
Once the true market liquidity will be established with more clarity, all executed fills will be revised and amended to more accurate levels.
This may result in a worse execution fills than currently reflected in your account's history.
We are doing our outmost to speed up the revision, however, please be aware that the end-of-day account statement for January 15th with any transactions in CHF may be recalculated.
We kindly apologize for any inconvenience this may have caused.
Best Regards,