to podłe złorzeczyć innym lub się śmiać z czyjegoś nieszczęściaNowy123 pisze:
a placz kredyciarze z POLSKI

to podłe złorzeczyć innym lub się śmiać z czyjegoś nieszczęściaNowy123 pisze:
a placz kredyciarze z POLSKI

pomorskiebest pisze:w ironfx prowizje sa po 25 pipsow na eur usd a ja u was to wyglada

To mnie pierwszy i nie ostatni raz kiedy cos takiego ma miejsce.as28 pisze:wycofuję się z tego co napisałem, edek 1.23-1.25, to co się zdarzyło na fx jest ewenementem i będzie miało długofalowe skutki co do rynku a nawet forex'u ponieważ niektórzy brokerzy upadną inni zmienią zasady,
na tą chwilę zamiast myśleć o poziomach edeka/walut należy pomyśleć czy mój broker odda mi wpłaconą kasę.
jak się martwisz o kasę to zmień broka ja swoją kasę już mamas28 pisze:wycofuję się z tego co napisałem, edek 1.23-1.25, to co się zdarzyło na fx jest ewenementem i będzie miało długofalowe skutki co do rynku a nawet forex'u ponieważ niektórzy brokerzy upadną inni zmienią zasady,
na tą chwilę zamiast myśleć o poziomach edeka/walut należy pomyśleć czy mój broker odda mi wpłaconą kasę.
 na koncie. Swoją drogą niezły prezent dostaliśmy
 na koncie. Swoją drogą niezły prezent dostaliśmy  osobistym
 osobistym
ale dlaczego brokerzy mają upaść? czego nie rozumiem?as28 pisze:wycofuję się z tego co napisałem, edek 1.22-1.25, to co się zdarzyło na fx jest ewenementem i będzie miało długofalowe skutki co do rynku a nawet forex'u ponieważ niektórzy brokerzy upadną inni zmienią zasady,