to podłe złorzeczyć innym lub się śmiać z czyjegoś nieszczęściaNowy123 pisze:
a placz kredyciarze z POLSKI

to podłe złorzeczyć innym lub się śmiać z czyjegoś nieszczęściaNowy123 pisze:
a placz kredyciarze z POLSKI
pomorskiebest pisze:w ironfx prowizje sa po 25 pipsow na eur usd a ja u was to wyglada
To mnie pierwszy i nie ostatni raz kiedy cos takiego ma miejsce.as28 pisze:wycofuję się z tego co napisałem, edek 1.23-1.25, to co się zdarzyło na fx jest ewenementem i będzie miało długofalowe skutki co do rynku a nawet forex'u ponieważ niektórzy brokerzy upadną inni zmienią zasady,
na tą chwilę zamiast myśleć o poziomach edeka/walut należy pomyśleć czy mój broker odda mi wpłaconą kasę.
jak się martwisz o kasę to zmień broka ja swoją kasę już mamas28 pisze:wycofuję się z tego co napisałem, edek 1.23-1.25, to co się zdarzyło na fx jest ewenementem i będzie miało długofalowe skutki co do rynku a nawet forex'u ponieważ niektórzy brokerzy upadną inni zmienią zasady,
na tą chwilę zamiast myśleć o poziomach edeka/walut należy pomyśleć czy mój broker odda mi wpłaconą kasę.
ale dlaczego brokerzy mają upaść? czego nie rozumiem?as28 pisze:wycofuję się z tego co napisałem, edek 1.22-1.25, to co się zdarzyło na fx jest ewenementem i będzie miało długofalowe skutki co do rynku a nawet forex'u ponieważ niektórzy brokerzy upadną inni zmienią zasady,