[USDJPY]
Jak wiadomo kluczowe znaczenie dla rynku walutowego ma FED i jego decyzja odnośnie stóp % a raczej komentarz do tej decyzji. Teraz jest pytanie czy ADP jest wiarygodne (w końcu to tylko nie mniej ni więcej tylko ankieta) czy cena ropy jako czynnik silnie inflacjogenny nie powstrzyma FED przed podwyżką stóp. Dolar jest silny ale czy aż tak silny. Wczoraj mieliśmy małą realizację zysków po rzekomo dobrych danych. Teraz jest pytanie czy to tylko korekta czy może początek wyprzedaży. Jak wiadomo zawsze są mniej lub bardziej poinformowani. 

To musi byc short!
Wlasnie testuje demo od Jekerta:)
Szkoda, ze to demo. Wirtualna kasa w kieszeni (wirtualnej)
Szkoda, ze to demo. Wirtualna kasa w kieszeni (wirtualnej)

Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% 

Bardzo ładnie mi zamknęło na 109 rano od 109.80.
Wydaje mi się, że dolar poleci jeszcze dzisiaj do 108,30, ale nie chciałem być chciwy
.
Bardziej średnioterminowo, to wydaje mi się, że para powinna lecieć teraz w dół - ropa potaniała, ale kto wie, czy na długo i dolar się wzmocnił. Nawet złe informacje z Europy nie ze Stanów mogą wpływać na giełdy i wzmacniać jena.
Wydaje mi się, że dolar poleci jeszcze dzisiaj do 108,30, ale nie chciałem być chciwy

Bardziej średnioterminowo, to wydaje mi się, że para powinna lecieć teraz w dół - ropa potaniała, ale kto wie, czy na długo i dolar się wzmocnił. Nawet złe informacje z Europy nie ze Stanów mogą wpływać na giełdy i wzmacniać jena.
masz tego shorta? bo ja mialem dluga po 108.86 i zamknelo mi na 109.42. zawsze te pare pipsow wpadlo. teraz ladnie zjechalo do wczorajszych minimow i ciekawe co dalej? ja osobiscie licze na podwojne dno jako fale 1,2 fali 3ciej i jeszcze raz wejde na dlugo. czekam...Noob pisze:No idzie jednak w górę. Jak dojdzie powyżej 109.50 to jak wrócę do domu otwieram shorta.