[USDJPY]

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: majek »

do piątku ja tu liczę na 110 :) .. na dzień dzisiejszy wszystko na to wskazuje.

Gerdziu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gerdziu »

Jak wiadomo kluczowe znaczenie dla rynku walutowego ma FED i jego decyzja odnośnie stóp % a raczej komentarz do tej decyzji. Teraz jest pytanie czy ADP jest wiarygodne (w końcu to tylko nie mniej ni więcej tylko ankieta) czy cena ropy jako czynnik silnie inflacjogenny nie powstrzyma FED przed podwyżką stóp. Dolar jest silny ale czy aż tak silny. Wczoraj mieliśmy małą realizację zysków po rzekomo dobrych danych. Teraz jest pytanie czy to tylko korekta czy może początek wyprzedaży. Jak wiadomo zawsze są mniej lub bardziej poinformowani. :roll:

Awatar użytkownika
Hikari
Pasjonat
Pasjonat

To musi byc short!

Nieprzeczytany post autor: Hikari »

Wlasnie testuje demo od Jekerta:)

Szkoda, ze to demo. Wirtualna kasa w kieszeni (wirtualnej) ;)
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% ;)

tak_i

Nieprzeczytany post autor: tak_i »

To co zarabiamy dalej na L czy ktoś widzi inny scenariusz?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Gerdziu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gerdziu »

Co tu się k... wyprawia? Ruchy na tej parze są przerażające. Dzienne zmiany przyprawiają o ból głowy. Konia z rzędem temu kto wyznaczy kierunek ruchu. :roll:

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

Bardzo ładnie mi zamknęło na 109 rano od 109.80.

Wydaje mi się, że dolar poleci jeszcze dzisiaj do 108,30, ale nie chciałem być chciwy :P.

Bardziej średnioterminowo, to wydaje mi się, że para powinna lecieć teraz w dół - ropa potaniała, ale kto wie, czy na długo i dolar się wzmocnił. Nawet złe informacje z Europy nie ze Stanów mogą wpływać na giełdy i wzmacniać jena.

blist
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: blist »

technicznie to do gory. wg mnie jestesmy w dolku fali 2. wczesniej korekta nieregularna z rx 1:1, teraz abc 1:1 jako fala druga i czas na szybka fale 3 i nowe maxy.

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

No idzie jednak w górę. Jak dojdzie powyżej 109.50 to jak wrócę do domu otwieram shorta :).

blist
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: blist »

Noob pisze:No idzie jednak w górę. Jak dojdzie powyżej 109.50 to jak wrócę do domu otwieram shorta :).
masz tego shorta? bo ja mialem dluga po 108.86 i zamknelo mi na 109.42. zawsze te pare pipsow wpadlo. teraz ladnie zjechalo do wczorajszych minimow i ciekawe co dalej? ja osobiscie licze na podwojne dno jako fale 1,2 fali 3ciej i jeszcze raz wejde na dlugo. czekam...

Ksyrax
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ksyrax »

Ja złapałem szorta przy 109,47 i jeszcze go przytrzymam do 108,10 - zobaczymy, najwyżej zamknę na minimum plus.

ODPOWIEDZ