Może jednak mój scenariusz dalej jest w grze

Z tym że teraz 1.7 jest nie przebijalne

dopóki każda taka informacja staje się pretekstem do zwalenia ceny o 70-100 pipsow to qe nie jest jeszcze w aktualnej cenie wg mniepedro pisze:ale wydaje się, że w tym momencie ebcqe już jest w cenach eur, . . .
uspokój sięMpapiez pisze:hmm fake-out. "50" nie wytrzymała re-testu.
Może jednak mój scenariusz dalej jest w grze...
Z tym że teraz 1.7 jest nie przebijalne...
Hehhee, spokojnie niżej nie puszczeatlanticos pisze:uspokój sięMpapiez pisze:hmm fake-out. "50" nie wytrzymała re-testu.
Może jednak mój scenariusz dalej jest w grze...
Z tym że teraz 1.7 jest nie przebijalne...
... potem bedzie 1650, potem 1600
L po wyjściu z kanału dopiero...
![]()
wszystko ładnie pięknie ale opor jest teraz w okolicach 1760-70 a nie 1750
https://www.tradingview.com/x/RnqDysHo/
Nowy123 pisze:Prezes NBP Marek Belka powiedział, że stopy procentowe w Polsce nie mogą być ani zbyt niskie, ani zbyt wysokie...
sprzedawczy nie powedzial nic madrego czlek bez kregoslupa moralnego i honoru ale w koncu polska istnieje teoretycznie i to uj dupa kupa kamień
ten zjazd od rana to naprawde wg Ciebie oznaka niezdecydowania?Kusus pisze:Wywalilo mi BE na edku. Wydaje mi sie ze teraz branie S jest wieksza glupota niz L. A poniewaz obie czynnosci sa glupie to lepiej przed EBC nie grac na edku. Rownie dobrze mozemy poleciec w ciagu 24 h 100 piosow wyzej. Widac niezdecydowanie. A to przebicie 1750 nie traktowalbym powaznie bo ani nie przebilismy tego trwale ani przebicie nie zostalo potwierdzone.
spoko cala ta chlopa jest warta an grosz wraz z RUDYM POPISjen-yy pisze:Nowy123 pisze:Prezes NBP Marek Belka powiedział, że stopy procentowe w Polsce nie mogą być ani zbyt niskie, ani zbyt wysokie...
sprzedawczy nie powedzial nic madrego czlek bez kregoslupa moralnego i honoru ale w koncu polska istnieje teoretycznie i to uj dupa kupa kamień
Nowy skończ tę agitację.
W polskiej polityce nie ma nikogo z kręgosłupem moralny.
Może Jarosław Polskę zbaw? Jeszcze niedawno ślązacy to była ukryta opcja niemiecka, teraz kreuje się na zbawcę śląska.
Śmiechu warte.
A co do sienkiewicza to on powiedział że PAŃSTWO istnieje tylko teoretyczne, a nie Polska. To wielka różnica. Ja całkowicie się z nim zgadzam. Ty masz inne zdanie - OK, masz prawo - ja nie powiem że stoisz tam gdzie ZOMO.
to był off top. sorry
świeczka h4 bieżąca to wynik silnych plotek ze strony EBC, to nie mogło nie zadziałać na rynek,atlanticos pisze:ten zjazd od rana to naprawde wg Ciebie oznaka niezdecydowania?Kusus pisze:Wywalilo mi BE na edku. Wydaje mi sie ze teraz branie S jest wieksza glupota niz L. A poniewaz obie czynnosci sa glupie to lepiej przed EBC nie grac na edku. Rownie dobrze mozemy poleciec w ciagu 24 h 100 piosow wyzej. Widac niezdecydowanie. A to przebicie 1750 nie traktowalbym powaznie bo ani nie przebilismy tego trwale ani przebicie nie zostalo potwierdzone.Co do przebicia 1750 to daj im czas... jeszcze dzis 1700 pęknie... na wykresie h4 nie widze niezdecydowania... przeciwnie...widac zdecydowane dożynki
![]()
![]()
ale fakt że jak zaneguja poprzednią swiece h4 wychodzac z kanalu to ładuje L po pachy...
https://www.tradingview.com/x/n19PKHm3/