DayTrading: Środa 07.01.2015
Re: DayTrading: Środa 07.01.2015
kiedy się kończy ? 

Z dużej? chmury mały deszcz
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 

Macie jakieś informacje ?
a moze tylko sl wycieli elkowiczom na edku i jazda w gore
ja tam nie wiem ale tak to wyglada ;D

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Przed kwietniem podwyżki raczej nie będzie
Wpływ cen ropy i mocnego dolara na dane tylko chwilowy
Poprawa na rynku pracy bardzo mocna, ale część członków dostrzega jeszcze przestrzeń do dalszej mocnej poprawy
Ryzyko negatywnego wpływy sytuacji gospodarczej w innych krajach na tempo ożywienia w USA wzrosło
Jeśli dojdzie do „normalizacji” p.monetarnej przy obecnym poziomie inflacji bazowej, to członkowie komitetu muszą być pewni, że inflacji odbije w dalszym okresie do 2%
Read more: http://xpuls.pl/minutes-fomc-5/#ixzz3OAEkPo4q
Wpływ cen ropy i mocnego dolara na dane tylko chwilowy
Poprawa na rynku pracy bardzo mocna, ale część członków dostrzega jeszcze przestrzeń do dalszej mocnej poprawy
Ryzyko negatywnego wpływy sytuacji gospodarczej w innych krajach na tempo ożywienia w USA wzrosło
Jeśli dojdzie do „normalizacji” p.monetarnej przy obecnym poziomie inflacji bazowej, to członkowie komitetu muszą być pewni, że inflacji odbije w dalszym okresie do 2%
Read more: http://xpuls.pl/minutes-fomc-5/#ixzz3OAEkPo4q
sl poniżej 1.18
Ja tam mam sell limit zamiast stop limit 

Nauka nauka nauka....... 

te dane raczej trendu nie zmienią, trza poczekac na dragiego i wtedy łapać jakies grubsze eLki
-- Dodano: śr 07-01-2015, 21:12 --
-- Dodano: śr 07-01-2015, 21:12 --
czyli nadal Smelpomena pisze:Przed kwietniem podwyżki raczej nie będzie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no kuzwa co jest. piwo, chipsy, paluszki i czekam na fajerwerki a tu... gorzej jak polskie skoki