1.2 nadal obstawiam, ale chwilowo nie mam nerwów do edkaJanek Trader pisze:ED się z korekca po danych, może jutro z rana jakiś impuls do tłustej "eSki"

1.2 nadal obstawiam, ale chwilowo nie mam nerwów do edkaJanek Trader pisze:ED się z korekca po danych, może jutro z rana jakiś impuls do tłustej "eSki"
Kusus pisze:Jak dla mnie to kolejna świeca na indeksie dolara będzie wyglądała mniej więcej tak:
coś niewatpliwie jest na rzeczy. Gdyby było inaczej to złoto by nie rosło od tygodnia....Kusus pisze: Chciałbym tylko przypomnieć świeczkę którą narysowałem przed fedem
hehe....
Ja już mam 3 longi na AU i 2 na Kiwi ;]highend pisze:coś niewatpliwie jest na rzeczy. Gdyby było inaczej to złoto by nie rosło od tygodnia....Kusus pisze: Chciałbym tylko przypomnieć świeczkę którą narysowałem przed fedem
hehe....
zapakowałem po FOMC longa w AU i... kablanie wyglada to źle
a dałeś rade po FOMC? w sensie czy SL nie wycieło, chyba ze nie miales SLKazimierz S pisze:okolice 1,188 bedą moje pierwsze tp na edku
tak że świeczka D1 i nasza i amerykancow bedzie zielona
póki co dobieramy i dokupujemy nieprzyzwoicie ostro
highend pisze:a dałeś rade po FOMC? w sensie czy SL nie wycieło, chyba ze nie miales SLKazimierz S pisze:okolice 1,188 bedą moje pierwsze tp na edku
tak że świeczka D1 i nasza i amerykancow bedzie zielona
póki co dobieramy i dokupujemy nieprzyzwoicie ostro
to ja tez ide sie napic