Roczna, bo miesięczna jest na 0. Już wcześniej pojawiały się sygnały, że może to przyspieszyć decyzję ECB w sprawie skupu.kera.p pisze:Niemcy inflacja CPI 0,2 znów poniżej konsensusu 0,4 Masakra
DayTrading: Poniedziałek 05.01.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.01.2015
Najniższa od 6 lat widmo deflacji plus Grecja to nie wróży dobrze euro.melpomena pisze:Roczna, bo miesięczna jest na 0. Już wcześniej pojawiały się sygnały, że może to przyspieszyć decyzję ECB w sprawie skupu.kera.p pisze:Niemcy inflacja CPI 0,2 znów poniżej konsensusu 0,4 Masakra
- atlanticos
- Maniak
witam w 2015 roku
Mam nadzieję że Sylwester się wszystkim udał...
ujek h1
https://www.tradingview.com/x/6NoPmoO7/

ujek h1
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
to chyba dobrze co?... przynajmniej fundamenty nie popsują takiego pięknego trendu ; )blacha pisze:Najniższa od 6 lat widmo deflacji plus Grecja to nie wróży dobrze euro.melpomena pisze:Roczna, bo miesięczna jest na 0. Już wcześniej pojawiały się sygnały, że może to przyspieszyć decyzję ECB w sprawie skupu.kera.p pisze:Niemcy inflacja CPI 0,2 znów poniżej konsensusu 0,4 Masakra

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Nie martwi mnie zbytnio ta sytuacja. Chociaż przydała by się jakaś dobra korekta w celu złapania jakiejś porządnej S przed końcem miesiąca.
-- Dodano: 05 sty 2015, 14:25 --
Nie martwi mnie zbytnio ta sytuacja. Chociaż przydała by się jakaś dobra korekta w celu złapania jakiejś porządnej S przed końcem miesiąca.
-- Dodano: 05 sty 2015, 14:25 --
jestem ciekawy czy usd/pln dzisiaj jeszcze wybije do góry 

- nowy joker
- Pasjonat
Panowie czy warto kupić już dziś Wall Street na SL . Proszę o opinie
nowy joker pisze:Panowie czy warto kupić już dziś Wall Street na SL . Proszę o opinie
Chyba mamy "grubą rybę" na forum

Ja mam Wall Street na DVD, jak chcesz mogę pożyczyć.nowy joker pisze:Panowie czy warto kupić już dziś Wall Street na SL . Proszę o opinie

Jutro też jest dzień.
Cześć. Sylwester się udał. Mam nadzieję, że tobie również. Dzięki za kreski.Fajnie, że wróciłeś.atlanticos pisze:witam w 2015 rokuMam nadzieję że Sylwester się wszystkim udał...
ujek h1
The only way is up