Odrąbać chorą część i funkcjonować szczęśliwie z resztą krajówadriennen.k pisze:No i na edku poniżej 1.90. Teraz to już tylko w czarną otchłań spoglądać można ...A co do Grecji ... Jeśli Grecja opuści UE to potwierdzi to tylko słabość Eurolandu, że nie potrafi rozwiązywać swoich problemów tylko się ich pozbywa ...
DayTrading: Poniedziałek 05.01.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.01.2015
The only way is up
Hi, ja myślałem że Ty coś podpowieszNowy123 pisze:dobra teraz pytane gdzie polowac na S na Edka
Chyba wszyscy siedzą w Skach i nie ma już kto sprzedawać powoli
Poziomy do korekty są dobre, w US zima zaszaleje i trochę wskaźniki spadną i już będziemy jechać lekko UP... No jeszcze pojadą z 2 - 3 razy szpilkami w dół żeby wszystkie stopy wyciąć z Lek
Myślę że do 22 mamy bryndzlowanie, konsolę - może zejdę lekko niżej. Jak 22 EBC uruchomi skup to lecimy jeszcze DOWN jak nie to pewnie impuls na UP. Później wyniki mogą z stycznia się pogorszyć w US i będzie korekta
Z wykresu powiniśmy lecieć DOWn ale ja pozycji nie otwieram na chwilę obecną
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 
kera.p pisze:Hi, ja myślałem że Ty coś podpowieszNowy123 pisze:dobra teraz pytane gdzie polowac na S na Edkaale dziś to tylko wróżenie po takim wygibasie na wykresie
![]()
Chyba wszyscy siedzą w Skach i nie ma już kto sprzedawać powolia ten wygibas z wycięciem Stopów na Lkach może być przygotowaniem pod większą korektę.... Bankstera nawet się nie napracowała - na niskiej płynności przeszli poniżej 1.2 gdzie widzieli że są stopy a resztę zrobiły samo zamykające się pozycje na Lkach
.
Poziomy do korekty są dobre, w US zima zaszaleje i trochę wskaźniki spadną i już będziemy jechać lekko UP... No jeszcze pojadą z 2 - 3 razy szpilkami w dół żeby wszystkie stopy wyciąć z Lek...
Myślę że do 22 mamy bryndzlowanie, konsolę - może zejdę lekko niżej. Jak 22 EBC uruchomi skup to lecimy jeszcze DOWN jak nie to pewnie impuls na UP. Później wyniki mogą z stycznia się pogorszyć w US i będzie korekta.
ja jeszcz
e po sylwestrze ne ogarnam co sie dzieje
Obserwuj corn. Kurcze wyglada mi to tylko na podbitke pod sell... obym nie mial racjimaniutek pisze:http://pl.investing.com/analysis/spadko ... wych-23821
o pszenicy, ostatnie zdanie niepokoi moje elki
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
wymyśliłeś jak zorrro swoja maskę; jakby to srakby;kera.p pisze:Hi, ja myślałem że Ty coś podpowieszNowy123 pisze:dobra teraz pytane gdzie polowac na S na Edkaale dziś to tylko wróżenie po takim wygibasie na wykresie
![]()
Chyba wszyscy siedzą w Skach i nie ma już kto sprzedawać powolia ten wygibas z wycięciem Stopów na Lkach może być przygotowaniem pod większą korektę.... Bankstera nawet się nie napracowała - na niskiej płynności przeszli poniżej 1.2 gdzie widzieli że są stopy a resztę zrobiły samo zamykające się pozycje na Lkach
.
Poziomy do korekty są dobre, w US zima zaszaleje i trochę wskaźniki spadną i już będziemy jechać lekko UP... No jeszcze pojadą z 2 - 3 razy szpilkami w dół żeby wszystkie stopy wyciąć z Lek...
Myślę że do 22 mamy bryndzlowanie, konsolę - może zejdę lekko niżej. Jak 22 EBC uruchomi skup to lecimy jeszcze DOWN jak nie to pewnie impuls na UP. Później wyniki mogą z stycznia się pogorszyć w US i będzie korekta.
czy wprowadza czy nie to UP krótkoterminowe a trend jest do śmieciowego doprowadzenia euro, co gospodarce jest naręke by się wydostać z pata; ale teraz tlyko esa do zoba na 1,6x
To nie takie proste - wywalenie Grecji pokaże że UE może się rozpaść i sam fakt takiej możliwości strasznie podważy wiarygodność UE... A jak się do tego dołoży jeszcze Wielka Brytania to Euro będzie po 0,5 USDTsunamiPL pisze:Odrąbać chorą część i funkcjonować szczęśliwie z resztą krajówadriennen.k pisze:No i na edku poniżej 1.90. Teraz to już tylko w czarną otchłań spoglądać można ...A co do Grecji ... Jeśli Grecja opuści UE to potwierdzi to tylko słabość Eurolandu, że nie potrafi rozwiązywać swoich problemów tylko się ich pozbywa ...
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 
SL trafiony???cugan pisze:EU
-
szaman1977
- Gaduła

index dolara zrobil nowy szczyt
2 rozwiazania:
albo na e$, usdchf korekta dobiegla konca i mamy nowa fale w dol
albo bedzie drugie ramie korekty na w/w parach a usdx zrobi korekte typu flat
2 rozwiazania: