karnak pisze:Jeśli chodzi o Stany to nie bardzo widać sygnałów do oczekiwanej przez tak wielu głębszej korekty:
S&P tygodniowe
Ja uwielbiam wasze analizy bo nie chce mi sie tego robić samemuhighend pisze:Proponuje wszystkim ktorzy nie chca nic wklejac, a takze maja w powazaniu analizy innych zeby sobie zalozyli swoje wlasne prywatne jednosobowe fora gdzie beda mogli glosic peany ma wlasna czesc...
Przy realu powinien zostawić tyle, żeby nie zamknęło z automatu te 0,2 lota a resztę ulokować w banku na %highend pisze:Nie szkodzi. Grunt, że ma zdrowe podejście.ku8ek pisze:DEMOhighend pisze:podoba mi sie zdjecie konta w tym watku:
http://www.forexfactory.com/showthread. ... page=47374
trzeba nizej przewinac
65K USD na koncie, a facet gra na 0.20i ma margina 25.000 %
Bardzo zdrowe podejscie
Mylisz pojecia. To co ty chcesz zrobic na uj to piramidowanie zysku a nie grid.dobryfxplayer pisze:Dokładając do mojej ostatniej wypowiedzi o Greedzie na ujku to widze w niedalekiej przyszlosci 125 i tam jakas korekta, takze w tym momencie kazda zwalka w dol dobieram longi. Cel 125!
-- Dodano: 04 sty 2015, 16:00 --
czy ktos wie jak dodac/wkleic dluzsza historie do mt4? albo zna jakis program/strone www z automatycznym dopasowaniem linii trendu tak jak to sie dzieje w mt4?
Narazie nie mozna tego stwierdzic, bo zadna pozycja nei jest otwarta. Jezeli bedzie duza korekta to bede robil greed, jezeli jej nie bedzie to wyjdzie z tego piramidowanie zyskow...Kusus pisze:Mylisz pojecia. To co ty chcesz zrobic na uj to piramidowanie zysku a nie grid.dobryfxplayer pisze:Dokładając do mojej ostatniej wypowiedzi o Greedzie na ujku to widze w niedalekiej przyszlosci 125 i tam jakas korekta, takze w tym momencie kazda zwalka w dol dobieram longi. Cel 125!
czy ktos wie jak dodac/wkleic dluzsza historie do mt4? albo zna jakis program/strone www z automatycznym dopasowaniem linii trendu tak jak to sie dzieje w mt4?
Grid to piramidowanie strat
dobryfxplayer pisze:Narazie nie mozna tego stwierdzic, bo zadna pozycja nei jest otwarta. Jezeli bedzie duza korekta to bede robil greed, jezeli jej nie bedzie to wyjdzie z tego piramidowanie zyskow...Kusus pisze:Mylisz pojecia. To co ty chcesz zrobic na uj to piramidowanie zysku a nie grid.dobryfxplayer pisze:Dokładając do mojej ostatniej wypowiedzi o Greedzie na ujku to widze w niedalekiej przyszlosci 125 i tam jakas korekta, takze w tym momencie kazda zwalka w dol dobieram longi. Cel 125!
Grid to piramidowanie strat