Wydaje mi się, że ujek jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w tym roku

w sumie i tu i tu...adriennen.k pisze:highend gdzie znajde informację o swapach ? na platformie czy na stronie broka ?
USD/PLN 8,80 zł.highend pisze:Apropo swapów - napiszcie jaki macie dzienny swap od lota u siebie na parach (podaje moje):
USD/PLN - 6 PLN (pfff...)
USD/TRY - 70 PLN (yes)
EUR/PLN - nie wiem
USD/RUB - nie wiem
EUR/ZAR - 50 PLN
oczywiscie wszystko eSki.
Ja nie kumam jak wy potraficie grac na takiej zmienności. Ja jak kiedyś probowalem PLN to mi prawie jaja urwalo... Au, UC, ed, AJ są ok ale rzeźnik czy plny... Wyższa szkoła jazdy.TsunamiPL pisze:USD/PLN 8,80 zł.highend pisze:Apropo swapów - napiszcie jaki macie dzienny swap od lota u siebie na parach (podaje moje):
USD/TRY - 70 PLN (yes)
EUR/PLN - nie wiem
USD/RUB - nie wiem
EUR/ZAR - 50 PLN
Ciekawe czy kolega pxsor trzyma twardo s na usd/pln.
Wiesz plny to nasze podwórko. Poza techniką istotne są też fundamenty a człowiek trochę wie o swojej rodzimej walucie i kondycji gospodarki.Kusus pisze:Ja nie kumam jak wy potraficie grac na takiej zmienności. Ja jak kiedyś probowalem PLN to mi prawie jaja urwalo... Au, UC, ed, AJ są ok ale rzeźnik czy plny... Wyższa szkoła jazdy.TsunamiPL pisze:USD/PLN 8,80 zł.highend pisze:Apropo swapów - napiszcie jaki macie dzienny swap od lota u siebie na parach (podaje moje):
USD/TRY - 70 PLN (yes)
EUR/PLN - nie wiem
USD/RUB - nie wiem
EUR/ZAR - 50 PLN
Ciekawe czy kolega pxsor trzyma twardo s na usd/pln.
Chyba mały lot i kosicie po kilka set pipsow co? Ja wrzucilem z rok temu 1 lota na eurpln to myślałem ze dostane ataku serca... Wycięli mnie tak ze potem miesiąc to odrabialem.