DayTrading: Poniedziałek 29.12.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 gru 2014, 00:00

Wzrost
10
43%
Bez zmian
5
22%
Spadek
8
35%

Liczba głosów: 23

szaman1977
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 29.12.2014

Nieprzeczytany post autor: szaman1977 »

gdybym gral na parach z pln to poczekalbym chwilke czy usdpln nie robi impulsu w dol

jesli tak to po korekcie byloby niemalze 100% pewnosci na taki sam impuls w dol (fala C zygzaka)

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

Damian2 pisze:Przy otwarciu bezpieczne 700% a nie miałem wątpliwości, że złotówka nie może być aż taka słaba do euro, zwłaszcza, że cały ten spadek był przez święta, ale kto wie, może trochę zniweluje tego umocnienia złotówki to się otworzy jeszcze raz :D
a ja myślę, że spokojnie może, poczekajmy na zagrywki po nowym roku i jak się sprawy z Rosją potoczą
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Damian2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Damian2 »

Może a może jednak nie, bo złotówka jednak w stosunku do euro przez ponad rok była całkiem stabilna i trzymała się w ryzach 4.15-4.25, nie można zapominać, że chcą aby jednak złotówka była w miarę stabilna bo trzeba będzie euro przepchnąć szybciej.
Obrazek

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

moze zrobil jakas interwencje CZLOWEK bez moralnego kregoslupa i honoru mistrz kolacj u SOWY BELECZKA :)))

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

Kusus pisze:
atlanticos pisze:złotówka dziś jeszcze 2 może 3 grosze niżej, edek minimum 2255-70 dziś... do końca roku edek z korektami UP, usdpln z korektami w dół...wywróżone z fusów - analiz nie będzie - są od tego inni ;) a jak ktoś zainteresowany analizą to tylko priv...
A ten znowu swoje... Pod prąd i heja ;)
Chyba przestane wskaznikow uzywac i zaczne robić na odwrót ;d
a zrób zobaczymy co wyjdzie,
choć prawdę mówiąc bardziej interesują mnie powody techniczne, dlaczego atanticos tak prognozuje, później można sprawdzić na ile są one efektywne,
no ale przez krytykanctwo tego pewnie nie zobaczymy :?
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

http://www.biztok.pl/waluty/ktos-wykorz ... ile_a19546

glupota BZTOK portalu ogolne ne zna granc czy to do PUTiNA i RSJI tematow czy inny nie wiem kto tam pracuje jakie du...rnie ale masakruj prawie kazdym artykułem
Ostatnio zmieniony 29 gru 2014, 13:20 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

as28 pisze:
Kusus pisze:
atlanticos pisze:złotówka dziś jeszcze 2 może 3 grosze niżej, edek minimum 2255-70 dziś... do końca roku edek z korektami UP, usdpln z korektami w dół...wywróżone z fusów - analiz nie będzie - są od tego inni ;) a jak ktoś zainteresowany analizą to tylko priv...
choć prawdę mówiąc bardziej interesują mnie powody techniczne, dlaczego atanticos tak prognozuje, później można sprawdzić na ile są one efektywne,
Obawiam sie, ze Kusus ma racje. Ale tez nie trawie tego troche aroganckiego i pewnego siebie jezyka.
Dopoki nie ma jakiegos potwierdzenia - znaku - wskazowki - światełka w tunelu dla edka - to ja widze dalej spadki.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

as28 pisze:
Kusus pisze:
Dziwi mnie to co robi bo zawsze był obiektywny w stosunku do rynku. Jednak jego grudniowe poczynania.. szkoda gadać. Każda analiza wrzucona przez niego jest pod osłabienie dolca - i nic poza tym.

Nie wiem czy to jakaś kpina, czy specjalnie to robi, nie wiem. Może chce się odegrać na kimś?
A może po prostu jest typowym amatorem który nie widzi trendu.

Ja w to nie wnikam tylko jestem pełen podziwu dla jego determinacji.
To samo było z nowym jakiś czas temu i jego analizami sp500. Jadą chłopaki na tym samym wózku.

Przy zmianie sentymentu czy to na wzrostowy czy spadkowy na EU w ciągu kilku ostatnich lat był ZAWSZE strzał na 150-200 pipsów i kontynuacja następnego dnia i moim zdaniem dopóki tak się nie stanie to nie ma mowy o zmianie trendu tym bardziej, że korekty są regularne i ruch falowy nie jest zaburzony.

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

a co z EUR/CHF? Buduje ktoś cały czas pozycje L?

Po ogłoszeniu ujemnej stopy depozytowej mieliśmy skok do 1,2090 i od tego czasu zjazd....

niceone
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: niceone »

Marcin30 pisze:a co z EUR/CHF? Buduje ktoś cały czas pozycje L?

Po ogłoszeniu ujemnej stopy depozytowej mieliśmy skok do 1,2090 i od tego czasu zjazd....
Poczekaj do polowy stycznia ;) jak dla mnie 1.22, podobnie jak eur/plna mam na w dol dlugo terminowo, tak eur/chf zlapalem ostatnio kilka lotow tez slugo terminowo z tp 1.25

Zablokowany