Zerkne tam dziś po powrocie , bo mnie męczy granie pokonując najpierw 50 pipsowe spready , jak gdzieniegdzie są po 500 nawet ... bo z tej tabelki ladnie wynika że są po 1-5 pipsowe spready , tylko czy to nie jakis fake , pozdrohighend pisze:Ryfus133 - masz wątek o brokerach na forum.
Dla mnie XM jest podobny jak Markets.com = LIPA. Market Maker i cuda cuda panie cuda
ryfus133 pisze:Zerkne tam dziś po powrocie , bo mnie męczy granie pokonując najpierw 50 pipsowe spready , jak gdzieniegdzie są po 500 nawet ... bo z tej tabelki ladnie wynika że są po 1-5 pipsowe spready , tylko czy to nie jakis fake , pozdrohighend pisze:Ryfus133 - masz wątek o brokerach na forum.
Dla mnie XM jest podobny jak Markets.com = LIPA. Market Maker i cuda cuda panie cuda
highend pisze:no wlasnie zabralem L na wsparciu (3.52) tak jak radził kolega wyżej.Nowy123 pisze:![]()
![]()
USD PLN korekta i dale gora
może nie za całe depo, ale moge juz zabezpieczyc na zero chocby
atlanticos wrzucaj wykresyatlanticos pisze:złotówka dziś jeszcze 2 może 3 grosze niżej, edek minimum 2255-70 dziś... do końca roku edek z korektami UP, usdpln z korektami w dół...wywróżone z fusów - analiz nie będzie - są od tego innia jak ktoś zainteresowany analizą to tylko priv...