DayTrading: Poniedziałek 29.12.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.12.2014
USD/PLN - nastepnym razem posłucham, żeby pakować L za całe depo
. A tak tylko 2% 
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Offtop - powtórze bo nie uzyskałem odpowiedzi
Czołem ludzie , wczoraj z ciekawości porównywałem sobie broków i spready i okazuje się że na Xm gdzie gram , są bardzo duże , lecz jednak na FXmars czy GAINSY STP są o NIEBO niższe .
http://www.myfxbook.com/forex-broker-spreads
Wiecie coś może na temat tych broków ?
Czy to takie patykiem pisane żeby naciągnąć ludzi?
XM to chyba do końca nie najlepszy wybór ?
Jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowym roku , aby plny dały dużo zysków
Czołem ludzie , wczoraj z ciekawości porównywałem sobie broków i spready i okazuje się że na Xm gdzie gram , są bardzo duże , lecz jednak na FXmars czy GAINSY STP są o NIEBO niższe .
http://www.myfxbook.com/forex-broker-spreads
Wiecie coś może na temat tych broków ?
Czy to takie patykiem pisane żeby naciągnąć ludzi?
XM to chyba do końca nie najlepszy wybór ?
Jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowym roku , aby plny dały dużo zysków
Ryfus133 - masz wątek o brokerach na forum.
Dla mnie XM jest podobny jak Markets.com = LIPA. Market Maker i cuda cuda panie cuda
Dla mnie XM jest podobny jak Markets.com = LIPA. Market Maker i cuda cuda panie cuda
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Zerkne tam dziś po powrocie , bo mnie męczy granie pokonując najpierw 50 pipsowe spready , jak gdzieniegdzie są po 500 nawet ... bo z tej tabelki ladnie wynika że są po 1-5 pipsowe spready , tylko czy to nie jakis fake , pozdrohighend pisze:Ryfus133 - masz wątek o brokerach na forum.
ryfus133 pisze:Zerkne tam dziś po powrocie , bo mnie męczy granie pokonując najpierw 50 pipsowe spready , jak gdzieniegdzie są po 500 nawet ... bo z tej tabelki ladnie wynika że są po 1-5 pipsowe spready , tylko czy to nie jakis fake , pozdrohighend pisze:Ryfus133 - masz wątek o brokerach na forum.
XTB ma przyzwoite spready.
Let the pips flow 
tez calego depo nie dalem , ale L poszlo , cos ta korekta na dolarze licha wiec zobaczym...
highend pisze:no wlasnie zabralem L na wsparciu (3.52) tak jak radził kolega wyżej.Nowy123 pisze:![]()
![]()
USD PLN korekta i dale gora
może nie za całe depo, ale moge juz zabezpieczyc na zero chocby
-
dragonek43
- Stały bywalec

lepiej trzymac palec na enterze zeby rak nie pourywalo
szybko roslo to teraz szybko spadnie 
atlanticos wrzucaj wykresyatlanticos pisze:złotówka dziś jeszcze 2 może 3 grosze niżej, edek minimum 2255-70 dziś... do końca roku edek z korektami UP, usdpln z korektami w dół...wywróżone z fusów - analiz nie będzie - są od tego innia jak ktoś zainteresowany analizą to tylko priv...
nikt nie ma 100% skuteczności, a że podawałeś zawsze poziomo gdzie scenariusz jest złamany, wiec chyba nikt nie ma pretensji, tym bardziej że każdy powinien brać odpowiedzialność za swoje zagrania.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Tak w ogóle pociąg AUD/CAD wyrusza na północ