prosze jakie wejscia i jaki profit
NGAS - duzo ludzi pisalo, że okazja na longi....dooopa - facet na 3.5 (podobno dołek

D_S2, pod dane z usa ; ) ... na kabanosie ofkors,Nowy123 pisze:znowu bronia wspracia przy 1550
jak będzie w żółtym, to kupujemelpomena pisze:Pedro, a co myślisz o złotku?
Pytam, bo mi wychodzą spadki - do ok. 1160, a jeśli trójkąt jest poprawny, to jeszcze ciut niżej. Na razie dotychczasowe wsparcie w rejonie 1180 okazuje się zauważalnym oporem - jeśli wskoczymy powyżej, to moja eska nie będzie trafionapedro pisze:w styczniu możliwe wzrosty, do końca roku boczniak z tendencją do pogłębienia dna,
wsprace trzymapedro pisze:D_S2, pod dane z usa ; ) ... na kabanosie ofkors,Nowy123 pisze:znowu bronia wspracia przy 1550
nie ma złotej recepty a wyciąganie wniosków po takiej próbce to w ogóle śmieszne. Mówienie o trendach też bez mówienia o horyzoncie czasowym. Same trendy trzeba też przeanalizować czy są mocne czy już dojrzałe a może schyłkowe. Poza tym... grając z trendem może ładnie cię spłukać jak się on zmieni więc... mało danych małohighend pisze:założyłem konto DEMO do dalszych testów. W piątek to było. Na realnym przerwa bo mam zmęczenie głowy i kapitału.
Wrzuciłem wtedy pozycje zgodnie z trendem:
S edek
L usd/pln
S kabel
S kangur
S ropa
i co?
- kabel i kangur na sporym plusie, usd/pln na plusie tez
- ropa na zero
- edek na minusie - ale niedużym
sumarycznie konto + 10%
trend is your friend
wiec nie szukajcie dołków czy górekto jest GŁUPOTA i strata kasy i czasu.
taa.... tylko czemu już jest +14% na koncie i kabel wciaz spadahomar pisze: nie ma złotej recepty a wyciąganie wniosków po takiej próbce to w ogóle śmieszne. Mówienie o trendach też bez mówienia o horyzoncie czasowym. Same trendy trzeba też przeanalizować czy są mocne czy już dojrzałe a może schyłkowe. Poza tym... grając z trendem może ładnie cię spłukać jak się on zmieni więc... mało danych mało
1.52 - 1.53 juz puka do drzwi.Nowy123 pisze:wsprace trzymapedro pisze:D_S2, pod dane z usa ; ) ... na kabanosie ofkors,Nowy123 pisze:znowu bronia wspracia przy 1550
Aha. I dzisiaj to odkryłeś tak?highend pisze: nie ma złotej recepty a wyciąganie wniosków po takiej próbce to w ogóle śmieszne. Mówienie o trendach też bez mówienia o horyzoncie czasowym. Same trendy trzeba też przeanalizować czy są mocne czy już dojrzałe a może schyłkowe. Poza tym... grając z trendem może ładnie cię spłukać jak się on zmieni więc... mało danych mało
taa.... tylko czemu już jest +14% na koncie i kabel wciaz spada
Nowy i jego wsparcie go nie zatrzyma.
nawet rzeznik i gbppln spada.
Jak można spłukać konto grając z trendem i mając pozycje na plusie? No jak? Przecież wystarczy tylko przesuwać SL (na zysku) o każdy schodek dalej..... I nie ma potrzeby ustawiania TP (można je ustawić oczywiście), bo Twoim TP będzie po prostu przesuwany SL.... gdyż w jakimś miejscu Cie wybije rzecz jasna. Ale ten SL to będzie zysk.
-- Dodano: 23 gru 2014, 12:22 --
znowu bronia wspracia przy 1550
D_S2, pod dane z usa ; ) ... na kabanosie ofkors,
wsprace trzyma
1.52 - 1.53 juz puka do drzwi.