DayTrading: Czwartek 18.12.2014
- krzychu171
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 18.12.2014
powie mi ktoś skąd ta przecena na złotówce ? ;/
wczoraj i dzisiaj mozna bylo przeprowadzic ze szcztow czapowanie na ropie i dobrze zarobic ale do tego trzeba miec talent a mi zabrakło 

Venomouss pisze:co wy widzicie wzrostowego na edku teraz?? moze to http://stooq.pl/q/?s=eur_i&c=3d&t=c&a=lg&b=0
każdy m swoje techniki gry, wyszło UP i już:)

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
nech zoriba jesszcze zabek w USa i dadza na 2045 50 ina dodatkowego shorta http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
i gramy na cofke z luka
i gramy na cofke z luka
Wrocilismy po korekcie do trendu i to co nas czeka teraz to dystrybucja. W kierunku 1.2 albo niżej.Mpapiez pisze:Po pierwsze misiu kolorowy - wiecznie nie będzie spadać.Kusus pisze: I właśnie dzięki takim ludziom jak ty edek będzie dalej spadać i będzie tak spadał w nieskończoność i im więcej takich ludzi - z takim myśleniem będzie przybywać tym spadek będzie jeszcze szybszy.
Po drugie:
Wiesz, ja na swoje myślenie nie narzekam. Masz do wglądu mój dzienniczek + myfxbook.
Wczoraj wszyscy gadali że edek będzie się umacniał, a jak zrobili fake-out'a to podejrzewam że coponiektórzy tutaj to spazmów dostali.
Jeżeli o to zagranie chodzi, to mi się wydaje to wg mnie zdecydowana większość gra na spadki, więc miśków dziś łatwiej powycinac. Dalej do wzrostów przekonuje mnie fakt, że nawet relatywnie dobre dane o 14:30 z USA nie ruszyły rynkiem.
To jest czyste zagranie na łapanie noża. A to co stawiam to po prostu zarobek z poprzedniego dnia.
Jak się uda to mi kapitał ładnie wzrośnie, jak się nie uda, to w rozliczeniu tygodniowym mnie to w ogóle nie rusza.
Czasami trzeba zaryzykować, a norma na ten miesiąc to jest wyrobiona z nawiązką.
Szczerze mówiąć to jak to z reguły bywa, o 16:00 i 17:00 pojawią się duże ruchy i będzie wszystko jasne.
Brawo ze wczoraj zarobiles, ja tez wyjalem swoje

na kablu okazja byla ladna d o spoznalskich co bvy brali L przy 15600
indeksy odbiły od pivota w górę - wiec shorty na bok 
w takim razie edek jednak w dół.

w takim razie edek jednak w dół.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a po co linkujesz zamknięte forum?Nowy123 pisze:nech zoriba jesszcze zabek w USa i dadza na 2045 50 ina dodatkowego shorta http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
i gramy na cofke z luka
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
ateraz PESJY poczekaja jak sie zamknie UE i mozna cofac
Przez sentyment do rynków wschodzacych. Rosja jest niedaleko, więc trzeba przecenićkrzychu171 pisze:powie mi ktoś skąd ta przecena na złotówce ? ;/

The only way is up