DayTrading: Czwartek 18.12.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 gru 2014, 00:00

Wzrost
16
46%
Bez zmian
7
20%
Spadek
12
34%

Liczba głosów: 35

Mpapiez

Re: DayTrading: Czwartek 18.12.2014

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

atlanticos pisze:
Mat2314 pisze:Tak realnie patrząc.
Skoro dzis wzrosty na dolcu a jutro brak powaznych odczytow to jutro kontynuacja ruchow i co najwyzej korekty po weekendzie o ile nie za rok? ;)
nie chce Ci psuć nastroju ale dzień się jeszcze nie skończył ;) Na takim edku zrobiliśmy wg mnie cień dla świecy dziennej, a LL na h4 dalej nie ma... wiec poszła L z d_s1 i Sl trochę poniżej ostatniego dna... R:R kozacki przy Sl rzędu 30-40 pipsów wychodzi więc chyba warto powiedzieć jak w kartach grubasom "sprawdzam" ;) bo gdzie jak nie tutaj spróbować zacząć piramidkę? z nastawieniem ze jak wytną to trudno :564:
Gram ten sam scenariusz :)... Double bottom jest dalej aktualny.
Stopy pod ostatnim LL. W moim wypadku SL to ponad 100 pipsów (!!!), ale szczerze mówiąc w rozliczeniu tygodniowym nie tracę nic, bo sie wczoraj obłowiem.
A się zgadzam, że potencjalny zarobek jest po prostu kosmiczny. Potem nic tylko te pozycje trzymać :). Szkoda że swap na longach ujemny na edku.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

SP500 to tak maks na dzis 2050 tmadodatkowe S mowa o kasowym 2050 czylu 2045 futyz kawalkem 2047 i S dodoatkowe na cofke grane

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Mpapiez pisze:
atlanticos pisze:
Mat2314 pisze:Tak realnie patrząc.
Skoro dzis wzrosty na dolcu a jutro brak powaznych odczytow to jutro kontynuacja ruchow i co najwyzej korekty po weekendzie o ile nie za rok? ;)
nie chce Ci psuć nastroju ale dzień się jeszcze nie skończył ;) Na takim edku zrobiliśmy wg mnie cień dla świecy dziennej, a LL na h4 dalej nie ma... wiec poszła L z d_s1 i Sl trochę poniżej ostatniego dna... R:R kozacki przy Sl rzędu 30-40 pipsów wychodzi więc chyba warto powiedzieć jak w kartach grubasom "sprawdzam" ;) bo gdzie jak nie tutaj spróbować zacząć piramidkę? z nastawieniem ze jak wytną to trudno :564:
Gram ten sam scenariusz :)... Double bottom jest dalej aktualny.
Stopy pod ostatnim LL. W moim wypadku SL to ponad 100 pipsów (!!!), ale szczerze mówiąc w rozliczeniu tygodniowym nie tracę nic, bo sie wczoraj obłowiem.
A się zgadzam, że potencjalny zarobek jest po prostu kosmiczny. Potem nic tylko te pozycje trzymać :). Szkoda że swap na longach ujemny na edku.
I właśnie dzięki takim ludziom jak ty edek będzie dalej spadać i będzie tak spadał w nieskończoność i im więcej takich ludzi - z takim myśleniem będzie przybywać tym spadek będzie jeszcze szybszy.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

fajna okazja na kablu ktos skozystal pod L podebranie

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Nowy123 pisze:SP500 to tak maks na dzis 2050 tmadodatkowe S mowa o kasowym 2050 czylu 2045 futyz kawalkem 2047 i S dodoatkowe na cofke grane
myslisz? na razie "runęło" - tak jak napisałem pare linijek wczesniej ;)

pivot sp500 weekly to 2041 ;)

odbiło od niego w dół i tyle. Co dalej - zobaczymy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

zobacyzmy dac tez czapowanie powinen dostac
jak nie tuto 5 wyzej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Kusus pisze: I właśnie dzięki takim ludziom jak ty edek będzie dalej spadać i będzie tak spadał w nieskończoność i im więcej takich ludzi - z takim myśleniem będzie przybywać tym spadek będzie jeszcze szybszy.
Po pierwsze misiu kolorowy - wiecznie nie będzie spadać.

Po drugie:

Wiesz, ja na swoje myślenie nie narzekam. Masz do wglądu mój dzienniczek + myfxbook.
Wczoraj wszyscy gadali że edek będzie się umacniał, a jak zrobili fake-out'a to podejrzewam że coponiektórzy tutaj to spazmów dostali.

Jeżeli o to zagranie chodzi, to mi się wydaje to wg mnie zdecydowana większość gra na spadki, więc miśków dziś łatwiej powycinac. Dalej do wzrostów przekonuje mnie fakt, że nawet relatywnie dobre dane o 14:30 z USA nie ruszyły rynkiem.

To jest czyste zagranie na łapanie noża. A to co stawiam to po prostu zarobek z poprzedniego dnia.
Jak się uda to mi kapitał ładnie wzrośnie, jak się nie uda, to w rozliczeniu tygodniowym mnie to w ogóle nie rusza.
Czasami trzeba zaryzykować, a norma na ten miesiąc to jest wyrobiona z nawiązką.

Szczerze mówiąć to jak to z reguły bywa, o 16:00 i 17:00 pojawią się duże ruchy i będzie wszystko jasne.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

to co - indeksy S, edek L ? ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

to lecim na dax z S

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Venomouss »

co wy widzicie wzrostowego na edku teraz?? moze to http://stooq.pl/q/?s=eur_i&c=3d&t=c&a=lg&b=0

Zablokowany