Wuza Day trading vol.2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
ku8ek
Gaduła
Gaduła

Re: Wuza Day trading vol.2

Nieprzeczytany post autor: ku8ek »

highend pisze:a kabel zjechał na 1.56200 jak to piszę. I by było bardzo OK.
Masakra.
Wuza pisał, że te złapane SL to zapewne szczyt na grudzień...ale nie wiem, czy ktoś by wytrzymał tą presję,
to co stało się dzisiaj na kablu( a pewnie zjedzie jeszcze do 1,557) Wuza zakładał, że się stanie, ale w zeszłym tyg.
Przeliczył się, jak każdy z nas, nie raz, i jak każdy z nas nie raz odpuścił, wiedząc, że ma rację co do kierunku,
ja też nie raz tak wypadłem, i nie raz jeszcze bardziej zabolało kiedy ostatecznie wyszło na moje.
Jego sprawa, jego dziennik, dajmy już spokój. Wyciągajmy wnioski, każdy swoje, a jak Wuza zechce o tym dyskutować,
to dyskutujmy, jak nie to niech dziennik zostanie dziennikiem, a nie śmietnikiem.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

highend pisze:a kabel zjechał na 1.56200 jak to piszę. I by było bardzo OK.
Masakra.
Bez znaczenia po przelewarowaniu pozycji, takie wracanie do zamkniętych pozycji ma mały sens bo z natury rozpatrywać będziemy właśnie takie wejście a nie te w których po zamknięciu cena poszła w "złym" kierunku.

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

Kurcze Wuza ale byś teraz mamone liczył na tym kablu :568:
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Wuza możesz pisać? Czy zostałeś zbanowany? I widzisz Bóg jest nierychliwy, ale sprawiedliwy. Straszyłeś pozwami itp. A tymczasem kolejny już dziennik 25 letniego analityka idzie do piachu. :mrgreen: Jedno mi sie podoba w tym forum szczególnie, że zawsze bożkowie ida do piachu. Blogi, strony www itp i co? I nic!Jak tam praca w ING? Pytanie czy teraz też są dumni, ze swojego analityka walutowego.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Szybki John
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Szybki John »

Wuza można wiedzieć jak Ci idzie z tym rachunkiem 200 000 zł? mam nadzieje, ze do przodu?

ODPOWIEDZ