Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Chyba tylko jeśli będziesz zapisywał je na bieżąco do pliku...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- denaturaton
- Stały bywalec
Czy DS posiada swój odpowiednik myfxbooka?
Wydaje mi się, że kiedyś się na coś takiego natknąłem, natomiast nie mogę tego teraz nigdzie znaleść?
Pozdrawiam Radek
Wydaje mi się, że kiedyś się na coś takiego natknąłem, natomiast nie mogę tego teraz nigdzie znaleść?
Pozdrawiam Radek
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Attention: Beware that independently of the current leverage reduction Dukascopy Europe may take additional measures including full stop of USD/RUB trading and closure of all opened positions without warning.
korona Norweska też znacząco traci z powodów spadków cen ropy niema żadnej gwarancji że nie zrobią tego samego na kolejnych parach docelowo rezygnuję z tego brokera

korona Norweska też znacząco traci z powodów spadków cen ropy niema żadnej gwarancji że nie zrobią tego samego na kolejnych parach docelowo rezygnuję z tego brokera
Ostatnio zmieniony 16 gru 2014, 15:30 przez tarfue, łącznie zmieniany 1 raz.
Porządny broker, nie pozwoli Ci za dużo stracić ani za dużo zarobić bez kontrolitarfue pisze:Attention: Beware that independently of the current leverage reduction Dukascopy Europe may take additional measures including full stop of USD/RUB trading and closure of all opened positions without warning.![]()
korona Norweska też znacząco traci z powodów spadków cen ropy niema żadnej gwarancji że nie zrobią tego samego docelowo rezygnuję z tego brokera

wcześniej EURCHF poniosłem przez nich stratę popatrz USDHKD też istnieje potencjalne ryzyko przełamania poziomu i nic nie robią ? sp500 załóżmy że się powtórzy sytuacja z 2008 r i co zobaczysz komunikat Der Client - bo im się wykres nie podoba jak szło latami do góry to ok ale jak teraz spada to be ?
-- wt 16-12-2014, 20:27 --
I może całkowicie zamknąć Ci bez ostrzenia pozycje jak mu się jakaś wykres nie spodoba ?
-- wt 16-12-2014, 20:27 --
ext3 pisze: Porządny broker, nie pozwoli Ci za dużo stracić ani za dużo zarobić bez kontroli

I może całkowicie zamknąć Ci bez ostrzenia pozycje jak mu się jakaś wykres nie spodoba ?
Ja tez odradzam tego brokera. Srodki finansowe nie dochodzą do tego brokera
miał/ma ktoś dzisiaj jakieś nienormalne różnice między "Kapitał" w JForex a "Current Equity" w "My Account"?
edit: wszystko wrocilo do normy, do usuniecia
edit: wszystko wrocilo do normy, do usuniecia
[*]Dzis sie dowiedziałem ze Dukascopy zamierza zamknąc wszystkie pozycje na USD/RUB nawet jesli sie nie zgadzam z taką polityka tej firmy. Widze że zrobił się totalny scam z tej firmy.
-
- Pasjonat
a pisali, że to szwajcarska jakośćpit pisze:[*]Dzis sie dowiedziałem ze Dukascopy zamierza zamknąc wszystkie pozycje na USD/RUB nawet jesli sie nie zgadzam z taką polityka tej firmy. Widze że zrobił się totalny scam z tej firmy.