Bez dopłacania, ukrywania itp. Tylko nie podbijać stawki bo ja odpadnę

Kompletnie nie masz pojęcia o czym piszesz. Może postaw choć jedną piramidę w swojej karierze na rynku a potem wróć i przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś.hhhllllh pisze:przeciez jesli Szwajcarowi idzie pozycja to sie chyba margin zwieksza, jak doklada to zmniejsza, w momencie dolozenia rownie dobrze moze zaksiegowac ta co szla i odpalic na wiekszym locie nowa ( tym co mial odpalic + tym zamknietym )i nie ma piramidy a jest praktycznie to samo ( a jak by zamykal na gorce a dokladal na dolku to jeszcze lepiej by wychodzil bo mialby lepsza cene)
Marek12578 pisze:szaman1977
Twoj argument jest dla mnie znow tylko potwierdzeniem teoretyzowania. Dalej jest teoria vs praktyka. Proponuje chociaz wyobrazic sobie siebie w prowadzeniu wlasnego realnego biznesu i doswiadczeniu w REALIACH roznego popytu na swoje produkty badz uslugi. Bo inaczej to ja dalej widze "cieplutki etacik z bonami na swieta + kilka innych przywilejow" vs niezalezny przedsiebiorca ktory musi sie martwic o to czy zarobi na swoje wszystkie koszty i bedzie jakis zysk. A moze poprowadzi tak swoj biznes ze faktycznie z bardzo malej kwoty rozbuduje go do wartosci kilku tysiecy % wiekszej niz kwota z ktorej startowal.
Skoro na 1 trade tracisz 2-3% i zdazy Ci sie 3-4 transakcje z rzedu stratne to wyjdzie na to samo jesli ja zaryzykuje 10 do 15% na zbudowanie jednej piramidy ale dzieki dolozeniu DO ZYSKOWNEJ pierwszej transakcji uzyskam z calosci +15 do +60% a jak trend sie rozwinie to moze byc wiecej.
Racja nic takiego nie napisałeś.Wuza
Znajdź jedno zdanie mówiące o tym, że nie podoba mi się krytyka ?
Racja. Ale ja jestem z tych użytkowników którzy wchodzą na forum tylko po to żeby poczytać Journale - Wuzy i Danbo.Marek12578
philips - bo taka jest prawda. Bardzo duzo do powiedzenia przykladowo mial ostatnio w swoich postach czlowiek ktory za chwile zalozyl temat o zakladanu swojego pierwszego realnego rachunku i wplacie w okolicach 500-1000zl.
Dokładnie. Gdzie jest Admin? Myślę też, że twórcy forum powinni zmodyfikować formułę Journali. A mianowicie Autorzy powinni mieć w swoich dziennikach o wiele większą autonomię. Powinni być swego rodzaju Adminami w swoim Dzienniku.highend
Cała ta dyskusja powinna polecieć do kosza.
Raz, że smieszno-żałosna. Dwa, że dziecinna. Trzy - to dziennik Wuzy.
Dodam jeszcze Snajpera. Wszyscy zniszczenie przez drobnicę. Sam myślałem o założeniu Journala z podpiętym Myfxbookiem, ale stwierdziłem że szkoda na to nerwów. Może kiedyś ale raczej na własnym Blogu.Marek12578
Z osob ktore cos pokazaly na realnych rachunkach byl jeszcze Polbanda/Expedient Warzywniaka/Kashper.
Ostatnio sluch o nim zaginal, chyba ze czyta forum z innego nicku i sie nie wypowiada. Handlowal z roznymi wynikami, jego dzienniki gdzies powiny byc jeszcze na forum. Dokladal w rozne strony, ale jednak zarabial i pojawialy tam sie dosyc spore kwoty. Oczywiscie po nim tez jechano i dostawal bany.
Forum jako forma komunikacji to już niestety przeżytek. Poza tym Wuza ma swój "portal" i tam może rządzić do woli.Philips pisze:Dokładnie. Gdzie jest Admin? Myślę też, że twórcy forum powinni zmodyfikować formułę Journali. A mianowicie Autorzy powinni mieć w swoich dziennikach o wiele większą autonomię. Powinni być swego rodzaju Adminami w swoim Dzienniku.
I tak dla przykładu Wuza powinien mieć w swoim Journalu możliwość zablokowania krzykaczy, trolli itd. Osób nic nie wnoszących czekających jedynie na potknięcie i wyszydzających dla zasady a nie czekać aż obudzi się Admin.
Słabe to musiały być persony, skoro zniszczyła ich jakaś "drobnica".Philips pisze:Dodam jeszcze Snajpera. Wszyscy zniszczenie przez drobnicę. Sam myślałem o założeniu Journala z podpiętym Myfxbookiem, ale stwierdziłem że szkoda na to nerwów. Może kiedyś ale raczej na własnym Blogu.
Szwajcar pisze:jak_zyc
Dawaj te konto 10k PLN. Nie chcesz zakładać się no to załóż te konto i pokaż błaźnie, że coś tam zarobisz.
Uroiło Ci się czy co? Pierwsze moje konto było od 10k PLN a drugie od 50k PLN. Na 500k funtów mnie stać, nie myśl sobie, bo ty nawet 10k PLN nie pokażesz.![]()
![]()