Jak by go chcieli dzisiaj zwalić w dół, to by pykneli ten opór na 1.2360.
Wyjście na 1.2400 tylko mnie w tym utwierdzi

crok. pisze:Nowy123 pisze:ropa tyle juz co w kryzysie 2009![]()
a na SP500 mysle ze w tym roku nie bedze RAJDU MIKOLAJA a w Styczniu tapnecie
a mi sie zdaje , ze jak patrze na volumeny skupuja wschodzaca walute ale tak aby nie sploszyc i nie wyciagnac narazie dfetalu w gre i od nowego roku na USA juz nie ma specjalnie co podciagac wiec pojada na naszym Wigu , mam juz spory zapas wigu wiec mam nadzieje , ze moja zyczeniowo wzrokowa teroia sie spelni i bedzie jazda na indexach co na logike jest w grze ( ez potrzebuje gotowy a dodruk maria speiera indexy ...
wig20 zbierasz L ? no ale spadał ostatnio.... to usredniasz strate?crok. pisze: a mi sie zdaje , ze jak patrze na volumeny skupuja wschodzaca walute ale tak aby nie sploszyc i nie wyciagnac narazie dfetalu w gre i od nowego roku na USA juz nie ma specjalnie co podciagac wiec pojada na naszym Wigu , mam juz spory zapas wigu wiec mam nadzieje , ze moja zyczeniowo wzrokowa teroia sie spelni i bedzie jazda na indexach co na logike jest w grze ( ez potrzebuje gotowy a dodruk maria speiera indexy ...
a zrobili 1.2370Mpapiez pisze:Powiem tak, chyba faktycznie edek leci na nowe maxima.
Wyjście na 1.2400 tylko mnie w tym utwierdzi...
Wiesz, wiele ludzi się może sugerować przebitym 1.2400 w dół.highend pisze:a zrobili 1.2370Mpapiez pisze:Powiem tak, chyba faktycznie edek leci na nowe maxima.
Wyjście na 1.2400 tylko mnie w tym utwierdzi...
![]()
bo oni wiedzą co sobie obliczają traderzy i robią tak by zabrakło kilku pipsów
z parami jenowymi jest tylko jeden problem: JEN.szaman1977 pisze: jak napisałem wcześniej - sp 500 ma potencjal nawet na 1850, UJ 110 itd. itd