a Ty lepiej poczekaj aż tą swiece zamknąkaczor pisze:TY lepiej zobacz jaka dzienna swieca jest, sygnalu na L nie ma zadnego procz poboznych zyczenMpapiez pisze:Tak to wygląda moim okiem.
Jak ta świeczka na H4 zamknie się powyżej 1.2400, to można być już śmiało pewnym kolejnej podbitki.
Nie przebili 1.2360 ani nawet nie zapukali, może mnie znów zawodowcy chcą wypatroszyć, ale zobaczymy.
DayTrading: Czwartek 11.12.2014
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 11.12.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
na OIL to raczej korekty prędko nie będzie chyba, heh 
co do sp500 - poziom 1750 wychodził mi kiedyś z fibo ;D, analogicznie DAX: 7700.
co do sp500 - poziom 1750 wychodził mi kiedyś z fibo ;D, analogicznie DAX: 7700.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
simon000111
- Pasjonat

hehe wyciągną edkaatlanticos pisze:a Ty lepiej poczekaj aż tą swiece zamknąkaczor pisze:TY lepiej zobacz jaka dzienna swieca jest, sygnalu na L nie ma zadnego procz poboznych zyczenMpapiez pisze:Tak to wygląda moim okiem.
Jak ta świeczka na H4 zamknie się powyżej 1.2400, to można być już śmiało pewnym kolejnej podbitki.
Nie przebili 1.2360 ani nawet nie zapukali, może mnie znów zawodowcy chcą wypatroszyć, ale zobaczymy.
bo o 22 już ja zamykales a tu suprise
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
-
Mpapiez
Mpapiez pisze:No widzę dzienną swiecę która trochę szpulkę na razie przypomina i która nie zdołała zakryć poprzedniej wzrostowej.kaczor pisze:TY lepiej zobacz jaka dzienna swieca jest, sygnalu na L nie ma zadnego procz poboznych zyczenMpapiez pisze:Tak to wygląda moim okiem.
Widzę też wcześniej 3 wzrostowe świece na samym dnie.
Nie gram tak dużych interwałów, ale jak już szukać sygnałow, to może to ?
http://www.stockwatch.pl/analiza-techni ... ierzy.aspx
Ja cały czas mówie, że dopóki 1.2360 nie pęknie to nie będzie spadków.
Powodznka
Hehe i kolejny sygnał do L. Panowie znów wskoczyli na 1.24 - ja już nie mam wątpliwości póki co
KABEL analogicznie ORGR chyba będzie na H4/dziennym.
- atlanticos
- Maniak

tak się przekręca świeczke dzienną na małej płynności na edku w godzine:)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
perspektywa osłabienia USD i dużego spadku indeksów wyjaśniałaby dzisiejszy wzrost surowców zbożowych:
wszystko rosło: pszenica, soja i kukurydza, pomimo, że po wczorajszym raporcie WASDE który był dla nich "bearish" - ceny spadły.... DIP i L i trend nadal wzrostowy.
Ku mojej uciesze moja "wspaniała" BAWEŁNA dzisiaj też poszybowała na UP i jestem jak najbardziej za eLkami.
Cóż - bujam się z myślami, raz L raz S.... Dobrze, że na forum można się podzielić, pogadać i zobaczyć punkt widzenia innych.....
No to finalnie zakładamy dalej:
- spadek indeksow
- wzrost surowców (z wyjątkiem ropy.... - choc kto ją tam wie)
- wzrost edka i każdej innej pary z dolarem.... (nawet kangur?
)
- spadki ujka i rzeźnika....
wszyscy są tej myśli już?
wszystko rosło: pszenica, soja i kukurydza, pomimo, że po wczorajszym raporcie WASDE który był dla nich "bearish" - ceny spadły.... DIP i L i trend nadal wzrostowy.
Ku mojej uciesze moja "wspaniała" BAWEŁNA dzisiaj też poszybowała na UP i jestem jak najbardziej za eLkami.
Cóż - bujam się z myślami, raz L raz S.... Dobrze, że na forum można się podzielić, pogadać i zobaczyć punkt widzenia innych.....
No to finalnie zakładamy dalej:
- spadek indeksow
- wzrost surowców (z wyjątkiem ropy.... - choc kto ją tam wie)
- wzrost edka i każdej innej pary z dolarem.... (nawet kangur?
- spadki ujka i rzeźnika....
wszyscy są tej myśli już?
zaba ne tak - tylko ze U J w dol bo SP500 leciatlanticos pisze:tak się przekręca świeczke dzienną na małej płynności na edku w godzine:)
zebysmy nie mieli min kraszku przed koncem roku zamist mikolajowego rajdu
-
szaman1977
- Gaduła

norwegia nawet jakby nie sprzedawała ropy to ma zapas kasiory na 25lathighend pisze:A jak się ma tania ropa do Norwegii?
EUR/NOK wywalił w kosmos, znaczy się NOK super słaby....
czy Norwegia zbiednieje? Oni przecież żyją z ropy, mają (mieli) wielki dochód z tego
biedny to ja jestem od urodzenia...