Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
pol75
Gaduła
Gaduła

Re: Admiral Markets - Wątek II

Nieprzeczytany post autor: pol75 »

Uwaga bo AM znowu ma kłopot z realizacją zleceń. 13:40 Zgłoszone do techników w AM

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Czy jest coś, co przemawia nad wyższością konta Admiral.Classic nad Admiral.Markets?
Irmentruda, tak te spredy w AM ostatnio szokują. Czy macie problemy z logowaniem do serwerów acs.1 i acs2? .

-- śr 19-11-2014, 8:51 --

9:50 nie mogę się zalogować do konta, ma tak ktoś?
Dziękuję i pozdrawiam.

tommekk1231
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tommekk1231 »

Witam.
Mamy godzine 21:54 na platformie i już od ok. 2 godzin nie realizują mi się zlecenia bądź realizują się z bardzo dużym opóźnieniem (kilka minut!!!).Gdy zamykam to samo - a jak już się zamyka po cenie oczywiście zdecydowanie gorszej niż w momencie złożenia dyspozycji. Konto Admiral.Markets. Macie to samo? Pozdrawiam.

-- wt 09-12-2014, 20:57 --

Witam.
Mamy godzine 21:54 na platformie i już od ok. 2 godzin nie realizują mi się zlecenia bądź realizują się z bardzo dużym opóźnieniem (kilka minut!!!).Gdy zamykam to samo - a jak już się zamyka po cenie oczywiście zdecydowanie gorszej niż w momencie złożenia dyspozycji. Konto Admiral.Markets. Macie to samo? Pozdrawiam.

-- wt 09-12-2014, 20:58 --

Witam.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

tommekk1231 pisze:Witam.

-- wt 09-12-2014, 20:57 --

Witam.

-- wt 09-12-2014, 20:58 --

Witam.
Mam to samo. Admiral jest o prostu w innej epoce. Czas na zmiany.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Jaki serwer macie ustawiony?, acs...admiralmarkets.com ?.
Zmieniłem serwer, jak były problemy i teraz jest ok.
Dziękuję i pozdrawiam.

mrczny

Nieprzeczytany post autor: mrczny »

Transakcja sprzed chwili. Całe szczęście broker zamknął na plusie, ale i tak dziwnie wygląda ta świeczka. Szczególnie, że ta 60 pipsowa świeca wzrostowa jest jedynie u AM
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ku8ek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ku8ek »

Przegięcie, nie raz myślałem i pisałem że ta cała gadka o ZŁYCH brokerach
jest na wyrost itp...

ale to co mnie spotyka w Admiralu to porażka
najbardziej mnie zastanawia jak Oni rozumują?
bo po otwarciu u nich rachunku, pojechałem hazardowo i grubo wtopiłem, także zamiast mi
przeszkadzać powinni wyjść z założenia, że się nie zabezpieczają bo i tak wtopie,
od tamtej pory jadę "grzecznie" "cierpliwie" "po staremu" i powoli odbudowałem 75% strat
może to ich boli... bo to co dzisiaj to już po całości przegieli (ten bad tic- dokładnie wycięte SL mimo że na + było już dawno przestawione)

-- czw 11-12-2014, 22:10 --

dalej ....

pierwszą reklamację odnośnie tych E/U 2,2L uznali po paru dniach,pomijam,
że bez jakiegoś info że nad nią pracują lub cokolwiek, na tą odnośnie Cabla czekam,
kur... co to znaczy rynek zamknięty???
i czemu w tym ich śmiesznym terminalu jest inna cena niż w terminalu MT4?

irmentruda
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: irmentruda »

ku8ek pisze: może to ich boli... bo to co dzisiaj to już po całości przegieli (ten bad tic- dokładnie wycięte SL mimo że na + było już dawno przestawione)

niezla jazda, co ciekawe na admiralu demo nie ma tego wycinajacego pinbara.

ku8ek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ku8ek »

wiem, u innych brokerów nada...
u jednego nawet lecą dalej te same transakcje...
a tu wycięło stopy, w 2 pozostawionych do jutra najmniejszych transakcjach...
teraz widzę, że zamknęło po cenie z dołu tej świecy z badtickiem...
już nie wiem co myśleć?
czy to coś może zmieniać, że one z sell limitu odpalone były, nie jestem pewien/nie pamiętam
ale chyba za pomocą tego Terminalu z ich śmiesznego EA , którą kur.. kiedyś chwaliłem, teraz
padaka jakaś

Awatar użytkownika
pol75
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pol75 »

Ciekawe jest tez to że ja miałem TP ustawione na 2419, czyli o wiele nizej niż szczyt, a nie złapało mi TP.

ODPOWIEDZ