Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

ku8ek
Gaduła
Gaduła

Re: Admiral Markets - Wątek II

Nieprzeczytany post autor: ku8ek »

Teraz, sytuacja wygląda tak, że jedno zlecenie (na razie) by wypadło na SL, a ten
bad tick wczorajszy zamknął je po dużo lepszej cenie? I co teraz? :oops:
wolę być fair i niech zdejmą mi tego ticka z wykresu i przywrócą transakcje, nawet
jak wycięte na SL. Ale teoretycznie mogłem (nie miałem takiego zamiaru) zamknąć sam,
wczoraj po lepszej cenie niż oni.

Już obydwa by się zamknęły na Sl'ach po gorszej cenie niż tym Bad Tickiem....

Musze powiedzieć, że dostałem tel z PL suportu z chęcią pomocy i krytyką zaistniałej sytuacji,
will see

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

ku8ek pisze:Teraz, sytuacja wygląda tak, że jedno zlecenie (na razie) by wypadło na SL, a ten
bad tick wczorajszy zamknął je po dużo lepszej cenie? I co teraz? :oops:
wolę być fair i niech zdejmą mi tego ticka z wykresu i przywrócą transakcje, nawet
jak wycięte na SL. Ale teoretycznie mogłem (nie miałem takiego zamiaru) zamknąć sam,
wczoraj po lepszej cenie niż oni.

Już obydwa by się zamknęły na Sl'ach po gorszej cenie niż tym Bad Tickiem....

Musze powiedzieć, że dostałem tel z PL suportu z chęcią pomocy i krytyką zaistniałej sytuacji,
will see
Sami cię zlokalizowali czy dzwoniłeś do nich? Bad tick zlikwidowali?

ku8ek
Gaduła
Gaduła

sami zadzwonili, chociaż już po wcześniejszej reklamacji się ze mną kontaktowali,
ale widzę też problem pomiędzy komunikacją PL suport a oddziały w Estonii,
ci z PL jakby mieli dobre ambicje, ale wsio idzie z góry z Estonii.

bad tick dalej jest

Awatar użytkownika
denaturaton
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: denaturaton »

Hej,
Mam pytanie, odnośnie MT4 Supreme, które oferuje Admiral.
Jak próbuje go pobrać z ich strony , to avast krzyczy mi że wykrył zagrożenie, i klasyfikuje je jako wysoki poziom zagrożenia.
O co z tym chodzi ?

Pozdrawiam

ku8ek
Gaduła
Gaduła

Witam ponownie...

jak na razie bez ponownego odzewu w kwestiach:
badtick'u i reklamacji,
badtick został zdjęty z wykresu, a odnośnie
transakcji które zamknął jak i wcześniejszych reklamacji
nie dostałem jeszcze informacji...

dam znać jak się coś zmieni

pozdro

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Skorygują ale dziwię się czemu ludzie siedzą u AM
Dla mnie to był zawsze jeden z najgorszych broków.
Sporo ludzi ma do niego sentyment bo kiedyś nie było za dużego wyboru.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

YoungD
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YoungD »

Bez tytułu2.jpg
Bez tytułu.jpg
Witam,

nie wiem czy ktoś pogrywa na Rublu w Admiralu, w każdym razie mialem dzisiaj bardzo dziwną i kosztowną jak dla mnie sytuację,
zagralem na shorta na usd/rub po cenie około 73, o godzinie 14,09 czasu mt moje shorty zostaly wywalone ze stratą po cenie 81,40 :shock: , cena na swieczce o 14,08 wynosila 75, a chwile pozniej wywalilo mnie 650 pipsow wyzej....
Co dziwne na wykresie minutowym nie ma nawet takiej swieczki z godziny 14,09 , jest tylko 14,08 i 14,10,
Jak zadzwonilem do biura uzyskalem info, ze nie ma nikogo kto by to ogarnal i poprosili zeby wyslac maila, tak tez zrobilem...
Mial ktos podobne sytuacje?????
Najgorsze jest to ze po tej dziwnej zagrywce nie wszedlem ponownie, a moja transakcja powinna byc otwarta do tej pory i przyniesc juz calkiem niezly zysk....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

YoungD pisze:
Bez tytułu2.jpg
Bez tytułu.jpg
Witam,

nie wiem czy ktoś pogrywa na Rublu w Admiralu, w każdym razie mialem dzisiaj bardzo dziwną i kosztowną jak dla mnie sytuację,
zagralem na shorta na usd/rub po cenie około 73, o godzinie 14,09 czasu mt moje shorty zostaly wywalone ze stratą po cenie 81,40 :shock: , cena na swieczce o 14,08 wynosila 75, a chwile pozniej wywalilo mnie 650 pipsow wyzej....
Co dziwne na wykresie minutowym nie ma nawet takiej swieczki z godziny 14,09 , jest tylko 14,08 i 14,10,
Jak zadzwonilem do biura uzyskalem info, ze nie ma nikogo kto by to ogarnal i poprosili zeby wyslac maila, tak tez zrobilem...
Mial ktos podobne sytuacje?????
Najgorsze jest to ze po tej dziwnej zagrywce nie wszedlem ponownie, a moja transakcja powinna byc otwarta do tej pory i przyniesc juz calkiem niezly zysk....

Masz jaja żeby na rublu grać. Przecież tam kompletnie nie ma płynności i spread lata jak powalony...
Możliwe że to było powodem takich cudów. Ostatnio wielu brokerów zamkneło mozliwosc handlu na rublu.

-- śr 17-12-2014, 13:09 --
daromanchester pisze:Skorygują ale dziwię się czemu ludzie siedzą u AM
Dla mnie to był zawsze jeden z najgorszych broków.
Sporo ludzi ma do niego sentyment bo kiedyś nie było za dużego wyboru.
Mógłbyś rozwinąć myśl odnośnie stwierdzenia że to jeden z najgorszych brokerów ?
Powiem szczerze, że kiedyś od nich zwiałem bo mi się wydawało że polują na moje S/L - ale to było dawno temu a ja zaczynałem. Potem przeszedłem do armady i było OK, ale gdy się Armada zawinęła z Polski, wróciłem do admiralsów i jak na razie jestem zadowolony. Był co prawda 1 bad tick, ale to się zdarza.

Kto wie, może mnie przekonasz do tego żebym zawijał manatki i uratujesz przed problemami.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Ja nie mam zamiaru nikogo przekonywać że AM jest beznadziejny bo nie mam w tym żadnego interesu.
Ludzie grają w Plus500 i żyją więc wiesz.
Co do rubla to na tą chwilę już się nie da na tym grać.
Ja dostałem 20 minut temu takiego emaila od broka ECN
Due to the unstable situation on Ruble. Our liquidity providers are quoting pairs with the ruble intermittently - eurrub, eurrub. In this regard, opening positions of these pairs is closed. You can only close already open positions. Leverage is reduced to 1:1.

We also inform that changes the conversion rate to the ruble. New rate is taken with a 10% commission.
więc ten statek już zatonął
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

marioo123
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: marioo123 »

Witam, jestem nowy na forum, chciałbym się poradzić użytkowników czy mieliści podobną sytuację do mojej i co mogę w tej sytuacji zrobić. Mianowicie chodzi o to że miałem otwarte długie pozycję na USD/RUB wczoraj 16-12-2014r notowania otworzyły się o godzinie 8:00 luką mój limit nie wytrzymał więc wszystkie pozycję zostały zamknięte. Pytanie mam odnośnie spreadu na swojej stronie bank (a mianowicie chodzi o BOŚ) ma podaną tabele spreadu dla USD/RUB jest to 400 pisów a w dniu otwarcia wtedy jak mi pozamykało spread był w wysokośći 10000 pipsów. Moje pozycje zostały zamknięte a nawet jestem teraz na debecie. Pytanie jest takie czy broker mógł coś takiego zrobić zwiększyć sobie spread 25 krotnie. Nie było żadnej informacji że spread zostanie tak dużo podniesiony. Proszę o pomoc czy jest szansa abym mógł zgłosić reklamację. W banku powiedziano mi że spread mogą sobie zwiększać ile chcą w zależności od sytuacji rynkowej, no ale moim zdaniem 25 krotne zwiększenie to jest przesada.

ODPOWIEDZ