Nowy123 pisze:jedziem dalej z JPY
-- Dodano: wt 09-12-2014, 22:20 --
120 azjac zrobia
Raczej już nie dzisiaj

Nowy123 pisze:jedziem dalej z JPY
-- Dodano: wt 09-12-2014, 22:20 --
120 azjac zrobia
To samo spotkało ciapula który był niby kozakiem od funta a jak się trend odwrócił to wtopił i spotkało go to co większość z tego forum.highend pisze:Aż prawie oplułem iPadathias pisze:co tu się w ogóle dzieje?! Forexem zajmuje sie od 2 miesięcy.... za każdym razem transakcje lepsze gorsze ale na plus... a dziś edek, gold, dax w ogóle z dupy 5k do tyłu. Jak wy czytacie te wykresy? Technicznie, fundamentalnie - czy już tak długo się w to wpatrujecie , że każdy tik kojarzycie z sytuacją która sie kiedy wydarzyła... ehh
pierwszy kryzys.
Od 2 miesięcy jeśli grasz z trendem na wzrost wartości indeksu dolara - zarabiasz.
Od 2 dni dolar korekci. Nie odwrociles sie - tracisz.
A Gold i inne PM juz wcześniej dawały sygnały ze zbliża sie korekta USD.
Ja wiem... tzn. wychodzi na to, że nic nie wiem. Po prostu podziwiam was bo mówicie i komentujecie rynek bez emocji... a po drugie widzicie i to co dla mnie jest dziś porażką to dla was było widoczne już parę dni wcześniej.highend pisze:Aż prawie oplułem iPadathias pisze:co tu się w ogóle dzieje?! Forexem zajmuje sie od 2 miesięcy.... za każdym razem transakcje lepsze gorsze ale na plus... a dziś edek, gold, dax w ogóle z dupy 5k do tyłu. Jak wy czytacie te wykresy? Technicznie, fundamentalnie - czy już tak długo się w to wpatrujecie , że każdy tik kojarzycie z sytuacją która sie kiedy wydarzyła... ehh
pierwszy kryzys.
Od 2 miesięcy jeśli grasz z trendem na wzrost wartości indeksu dolara - zarabiasz.
thias pisze:Ja wiem... tzn. wychodzi na to, że nic nie wiem. Po prostu podziwiam was bo mówicie i komentujecie rynek bez emocji... a po drugie widzicie i to co dla mnie jest dziś porażką to dla was było widoczne już parę dni wcześniej.highend pisze:Aż prawie oplułem iPadathias pisze:co tu się w ogóle dzieje?! Forexem zajmuje sie od 2 miesięcy.... za każdym razem transakcje lepsze gorsze ale na plus... a dziś edek, gold, dax w ogóle z dupy 5k do tyłu. Jak wy czytacie te wykresy? Technicznie, fundamentalnie - czy już tak długo się w to wpatrujecie , że każdy tik kojarzycie z sytuacją która sie kiedy wydarzyła... ehh
pierwszy kryzys.