DayTrading: Środa 03.12.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 gru 2014, 00:00

Wzrost
13
39%
Bez zmian
5
15%
Spadek
15
45%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 03.12.2014

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

as28 pisze:
atlanticos pisze:edek tygodniowy dla szerszego spojrzenia... jesteśmy blisko studni i jak tata Marian nie uratuje to wpadniemy :)

https://www.tradingview.com/x/t83HxelE/
Mario nic nie musi robić, wystarczy że nie będzie przeszkadzał, duzi wiedzą w co mają grać
zgadza się - trzeba jednak pamiętac że każda zmiana trendu lub początek grubszej korekty nie następuje ot tak sobie tylko po działaniach banków centralnych lub mocnych zapowiedziach działań... Do tego wcześniej często bywało tak że podczas konferencji Manka bywały ruchy po 50-100 pipsów w obie strony... Ostatnio tego nie widujemy i w zasadzie większosc o tym zapomniała... Jeśli w styczniu mają byc grubsze działania ECB to wypadałoby w czwartek zrobic ostatnią wycinkę, zmyłkę i zapoczątkowac korekte na okolo miesiąc ... żeby było z czego spadac po Nowym Roku.... tak bym to widzial ale czekam na potwierdzenie na wykresie... jak dla mnie do Mariana w doł... po Marianie wycinka i góra.... a jak bedzie czas pokaze
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

szaman1977
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szaman1977 »

https://www.mql5.com/en/charts/2713382/ ... rski-banku

tak wg mnie powinien wygladac dalszy ruch na e$

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

tygodniowe spojrzenie na edka i wchodzimy w margines błędu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

nvidiagx2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nvidiagx2 »

atlanticos pisze:
as28 pisze:
atlanticos pisze:edek tygodniowy dla szerszego spojrzenia... jesteśmy blisko studni i jak tata Marian nie uratuje to wpadniemy :)

https://www.tradingview.com/x/t83HxelE/
Mario nic nie musi robić, wystarczy że nie będzie przeszkadzał, duzi wiedzą w co mają grać
zgadza się - trzeba jednak pamiętac że każda zmiana trendu lub początek grubszej korekty nie następuje ot tak sobie tylko po działaniach banków centralnych lub mocnych zapowiedziach działań... Do tego wcześniej często bywało tak że podczas konferencji Manka bywały ruchy po 50-100 pipsów w obie strony... Ostatnio tego nie widujemy i w zasadzie większosc o tym zapomniała... Jeśli w styczniu mają byc grubsze działania ECB to wypadałoby w czwartek zrobic ostatnią wycinkę, zmyłkę i zapoczątkowac korekte na okolo miesiąc ... żeby było z czego spadac po Nowym Roku.... tak bym to widzial ale czekam na potwierdzenie na wykresie... jak dla mnie do Mariana w doł... po Marianie wycinka i góra.... a jak bedzie czas pokaze

A Ja mam znowu wizję z przed roku. Kiedy to 75% Oandczyków było na pozyjcjii L, a cena windowała nam bezwzględnie w dół. Nie możemy zapominać że nie długo święta, i żeby istniał Ebay itd to nie zdziwmy się że cena w dalszym ciągu będzie spadać. Wczorajsza analiza trójkąta poprawna. :564: :564:
Ryzyk fizyk.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

nvidiagx2 pisze:

A Ja mam znowu wizję z przed roku. Kiedy to 75% Oandczyków było na pozyjcjii L, a cena windowała nam bezwzględnie w dół. Nie możemy zapominać że nie długo święta, i żeby istniał Ebay itd to nie zdziwmy się że cena w dalszym ciągu będzie spadać. Wczorajsza analiza trójkąta poprawna. :564: :564:
w tamtym roku też były święta i istniał Ebay :) zerknij na wykres w grudniu 2013 ;) :564:

jeszcze edek h4 z celem na wsparciu tygodniowym
https://www.tradingview.com/x/Z4rBsB4T/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

nvidiagx2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nvidiagx2 »

atlanticos pisze:
nvidiagx2 pisze:

w tamtym roku też były święta i istniał Ebay :) zerknij na wykres w grudniu 2013 ;) :564:
Do mikołaja coś jeszcze spuszczą :D :564:
Ryzyk fizyk.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

jeszcze taki zygzaczek wizja z tamtejszym wsparciem na d1 z ORGR z ktorego EDEK wystrzell po ratowaniu strefy EUR przez MARIANA z Tematem Grecji

-- Dodano: śr 03-12-2014, 13:34 --

om Maklerski BDM
3 Grudnia 2014 12:24

W serwisach zaczynają się pojawiać informacje o wypadku w elektrowni jądrowej w Ukrainie, do którego miało dojść w południowe-wschodniej części kraju. Poinformował o tym premier Jaceniuk. Na razie nie znamy szczegółów, a te mają zostać podane na konferencji prasowej, która odbędzie się "wkrótce". Jeśli sprawa okaże się poważna, nie należy wykluczać negatywnej reakcji rynku. Ukraiński UX w ciągu kilku kwadransów z poziomu neutralnego znalazł się 1,6% pod kreską.

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

kabelek Up:)
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

Awatar użytkownika
laranja
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laranja »

Ropa chyba wychodzi z trójkąta na M15.

-- Dodano: śr 03-12-2014, 14:00 --

Te ploty od Arabów to tylko zmyła była.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

:wink:

Zablokowany