zgadza się - trzeba jednak pamiętac że każda zmiana trendu lub początek grubszej korekty nie następuje ot tak sobie tylko po działaniach banków centralnych lub mocnych zapowiedziach działań... Do tego wcześniej często bywało tak że podczas konferencji Manka bywały ruchy po 50-100 pipsów w obie strony... Ostatnio tego nie widujemy i w zasadzie większosc o tym zapomniała... Jeśli w styczniu mają byc grubsze działania ECB to wypadałoby w czwartek zrobic ostatnią wycinkę, zmyłkę i zapoczątkowac korekte na okolo miesiąc ... żeby było z czego spadac po Nowym Roku.... tak bym to widzial ale czekam na potwierdzenie na wykresie... jak dla mnie do Mariana w doł... po Marianie wycinka i góra.... a jak bedzie czas pokazeas28 pisze:Mario nic nie musi robić, wystarczy że nie będzie przeszkadzał, duzi wiedzą w co mają graćatlanticos pisze:edek tygodniowy dla szerszego spojrzenia... jesteśmy blisko studni i jak tata Marian nie uratuje to wpadniemy
https://www.tradingview.com/x/t83HxelE/
DayTrading: Środa 03.12.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 03.12.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Gaduła
https://www.mql5.com/en/charts/2713382/ ... rski-banku
tak wg mnie powinien wygladac dalszy ruch na e$
tak wg mnie powinien wygladac dalszy ruch na e$
tygodniowe spojrzenie na edka i wchodzimy w margines błędu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
atlanticos pisze:zgadza się - trzeba jednak pamiętac że każda zmiana trendu lub początek grubszej korekty nie następuje ot tak sobie tylko po działaniach banków centralnych lub mocnych zapowiedziach działań... Do tego wcześniej często bywało tak że podczas konferencji Manka bywały ruchy po 50-100 pipsów w obie strony... Ostatnio tego nie widujemy i w zasadzie większosc o tym zapomniała... Jeśli w styczniu mają byc grubsze działania ECB to wypadałoby w czwartek zrobic ostatnią wycinkę, zmyłkę i zapoczątkowac korekte na okolo miesiąc ... żeby było z czego spadac po Nowym Roku.... tak bym to widzial ale czekam na potwierdzenie na wykresie... jak dla mnie do Mariana w doł... po Marianie wycinka i góra.... a jak bedzie czas pokazeas28 pisze:Mario nic nie musi robić, wystarczy że nie będzie przeszkadzał, duzi wiedzą w co mają graćatlanticos pisze:edek tygodniowy dla szerszego spojrzenia... jesteśmy blisko studni i jak tata Marian nie uratuje to wpadniemy
https://www.tradingview.com/x/t83HxelE/
A Ja mam znowu wizję z przed roku. Kiedy to 75% Oandczyków było na pozyjcjii L, a cena windowała nam bezwzględnie w dół. Nie możemy zapominać że nie długo święta, i żeby istniał Ebay itd to nie zdziwmy się że cena w dalszym ciągu będzie spadać. Wczorajsza analiza trójkąta poprawna.

Ryzyk fizyk.
- atlanticos
- Maniak
w tamtym roku też były święta i istniał Ebaynvidiagx2 pisze:
A Ja mam znowu wizję z przed roku. Kiedy to 75% Oandczyków było na pozyjcjii L, a cena windowała nam bezwzględnie w dół. Nie możemy zapominać że nie długo święta, i żeby istniał Ebay itd to nie zdziwmy się że cena w dalszym ciągu będzie spadać. Wczorajsza analiza trójkąta poprawna.![]()

jeszcze edek h4 z celem na wsparciu tygodniowym
https://www.tradingview.com/x/Z4rBsB4T/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Do mikołaja coś jeszcze spuszcząatlanticos pisze:w tamtym roku też były święta i istniał Ebaynvidiagx2 pisze:
A Ja mam znowu wizję z przed roku. Kiedy to 75% Oandczyków było na pozyjcjii L, a cena windowała nam bezwzględnie w dół. Nie możemy zapominać że nie długo święta, i żeby istniał Ebay itd to nie zdziwmy się że cena w dalszym ciągu będzie spadać. Wczorajsza analiza trójkąta poprawna.![]()
zerknij na wykres w grudniu 2013
![]()

Ryzyk fizyk.
jeszcze taki zygzaczek wizja z tamtejszym wsparciem na d1 z ORGR z ktorego EDEK wystrzell po ratowaniu strefy EUR przez MARIANA z Tematem Grecji
-- Dodano: śr 03-12-2014, 13:34 --
om Maklerski BDM
3 Grudnia 2014 12:24
W serwisach zaczynają się pojawiać informacje o wypadku w elektrowni jądrowej w Ukrainie, do którego miało dojść w południowe-wschodniej części kraju. Poinformował o tym premier Jaceniuk. Na razie nie znamy szczegółów, a te mają zostać podane na konferencji prasowej, która odbędzie się "wkrótce". Jeśli sprawa okaże się poważna, nie należy wykluczać negatywnej reakcji rynku. Ukraiński UX w ciągu kilku kwadransów z poziomu neutralnego znalazł się 1,6% pod kreską.
-- Dodano: śr 03-12-2014, 13:34 --
om Maklerski BDM
3 Grudnia 2014 12:24
W serwisach zaczynają się pojawiać informacje o wypadku w elektrowni jądrowej w Ukrainie, do którego miało dojść w południowe-wschodniej części kraju. Poinformował o tym premier Jaceniuk. Na razie nie znamy szczegółów, a te mają zostać podane na konferencji prasowej, która odbędzie się "wkrótce". Jeśli sprawa okaże się poważna, nie należy wykluczać negatywnej reakcji rynku. Ukraiński UX w ciągu kilku kwadransów z poziomu neutralnego znalazł się 1,6% pod kreską.
kabelek Up:)
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Ropa chyba wychodzi z trójkąta na M15.
-- Dodano: śr 03-12-2014, 14:00 --
Te ploty od Arabów to tylko zmyła była.
-- Dodano: śr 03-12-2014, 14:00 --
Te ploty od Arabów to tylko zmyła była.