Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Szukam indyka, który odmierza czas do zamkniecia swiecy. Najlepiej takiego ktory nie aktualizuje sie co tick tylko na biezaco
Kulfon pisze:Szukam indyka, który odmierza czas do zamkniecia swiecy. Najlepiej takiego ktory nie aktualizuje sie co tick tylko na biezaco
mam taki, ale chętnie podmienię jak ktoś podrzuci:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
Witam,
szukam jakiegoś wskaźnika, który pozwala na ustawienie godziny zamknięcia otwartej pozycji na danej parze walutowej.
Przykład: mamy otwartą pozycję EUR/USD long, jest jakiś tam zysk, jest godzina 8:35 i chciałabym ustawić, żeby o godzinie 10.15 zamknęło mi pozycję (obojętnie czy to będzie strata czy zysk), żeby nie trzeba było siedzieć i być o tej konkretnej godzinie przy komputerze.
Zamknięcie wszystkich otwartych pozycji o określonej godzinie nie wchodzi w grę.
Z góry dziękuję za jakieś propozycje
szukam jakiegoś wskaźnika, który pozwala na ustawienie godziny zamknięcia otwartej pozycji na danej parze walutowej.
Przykład: mamy otwartą pozycję EUR/USD long, jest jakiś tam zysk, jest godzina 8:35 i chciałabym ustawić, żeby o godzinie 10.15 zamknęło mi pozycję (obojętnie czy to będzie strata czy zysk), żeby nie trzeba było siedzieć i być o tej konkretnej godzinie przy komputerze.
Zamknięcie wszystkich otwartych pozycji o określonej godzinie nie wchodzi w grę.
Z góry dziękuję za jakieś propozycje

Czy ktoś mógłby stworzyć bardzo prosty wskaźnik?
Cho to aby pokazywał odległość miedzy kursem a linią wskaźnika supertrend.
Zdjęcie w załączniku.
Dzięki
Cho to aby pokazywał odległość miedzy kursem a linią wskaźnika supertrend.
Zdjęcie w załączniku.
Dzięki
Witam potrzebuje wskaznika ktory pokazuje jaki aktualnie jest trend na kazdym TF
http://www.best-metatrader-indicators.c ... ime-frame/
może coś z tego ci przypasuje.
-- Dodano: ndz 30-11-2014, 22:38 --
ew. ten pokazuje kolor świecy na każdym TF.
może coś z tego ci przypasuje.
-- Dodano: ndz 30-11-2014, 22:38 --
ew. ten pokazuje kolor świecy na każdym TF.
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
Czy istnieje wskaznik, który prowadzi SL po linii trendu?
gdzie wkleic wskaznik z koncowka ex4, zeby działał?
mql4/indicatorsbllixu pisze:gdzie wkleic wskaznik z koncowka ex4, zeby działał?
Sam się kiedyś o coś takiego dopytywałem, ale to, co po żmudnych poszukiwaniach znalazłem, było g... warte, a pozostałe wskaźniki z nierealnymi cenami. Z prezentacji promocyjnej QTrades (2010) zaciekawił mnie wskaźnik, a właściwie półautomat ActionLines, który, niestety tylko na tej platformie mógł funkcjonować, dlatego sobie odpuściłem. Na YT jest filmik w j. niem. https://www.youtube.com/watch?v=LvbqlZWVJho Narzędzie jest gigantyczne. Jakby, ktoś coś takiego zaprogramował, to kupuje od razu. Praktycznie można przy pomocy wielu linii dowolnie definiować strategie: od kanałówek, gdzie pozycja automatycznie się przestawia z L na S i na odwrót, aż do news trading. Praktycznie do każdego stylu gry można te cacko dopasować.Kulfon pisze:Czy istnieje wskaznik, który prowadzi SL po linii trendu?
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100%