jeszcze cos potrzebujesz ???
czy wolalesz pisac o kompromitacjach gdzie zaden zysk nie jest kompromitacja a zyskiem tym sie roznimy dla Ciebie 8 ptk to kompromitacja a dla mnie czysty zysk teraz po porzenm zjezdze po nadych z JAponi a w sytuacji gdy mam po 2050 i 57 S to mozna powiedziec ze mnie nic nie kosztuje zebrane tych dwoch shortow z mego depa od to taka gra
zapisz sobe 2050 2057 i czekam na 2062 z S na sp500 dax cel 9596 zamkniety jeszcze moze rykoszetem dojada 9628 9650 gdy SP500 jeszcze bujneli 2065 ja juz mam dniowke zaliczona a Ty dalej szydź i czepiaj sie zamast zarabac
chodz podebrales kabla na S1 pod odbce czy wolisz "pisac o kompromicacj 8 ptk

przyczyna zjazdu EUR USD
Dziś na Europejskim Kongresie Bankowym Mario Draghi powiedział m.in., że sytuacja gospodarcza w Eurolandzie pozostaje trudna, problem niskiej inflacji jest coraz większy, a stopy procentowe sięgnęły już minimum. Do tego zbyt niskie są oczekiwania inflacyjne, a wyraźnie ożywienie w strefie euro w kolejnych miesiącach jest mało prawdopodobne.
-- Dodano: pt 21-11-2014, 11:21 --
krzychu3_1989 pisze:karnak szkoda z nowym pisać zawsze się irytuje i zaczyna wyzywać cie od dzieciaków i ze rączki ci urywa a mu nigdy nie urywa nawet jak shorcił po 1988 to zarobił tylko nie wiem kiedy jak sp500 wciąż rośnie od tego czasukarnak pisze:Oczywiście te futy po 2050 oddałeś w dołku po 2037?Nowy123 pisze:kabel wsprace 15670 do wgladu
SP500 2060 65 mowa o kasowym wiec 2057 S na futach i na 2062![]()
Ładny zarobek.
o daxie też pisał ze retest 9530 i jesteśmy już 60 punktów wyżej
nie chce nowego irytować moją intencją nie jest wkurzać nikogo tylko dać innym ludziom do zrozumienia że jak nowy pisze o czapowaniu to zazwyczaj go niema
ja rozumiem ze twoja frustracje musisz gdzies rozladowac