Lmax Exchange (MTF)
Re: Lmax Exchange (MTF)
otworzyłem właśnie demo mt4 dlaczego nie ma panelu handlowego (sell, buy, wielkość pozycji) w lewym górnym rogu
Z góry dzięki za odp.
Z góry dzięki za odp.
Nic tak człowieka nie motywuje do nauki, jak bycie bankrutem.
Chodzi Ci o One Click Trading, który jest standardowo w MT4? Może masz go wyłączonego w opcjach lub domyślnie jest schowany (powinna być mała strzałka przy nazwie wykresu w tymże rogu).Raikart pisze:otworzyłem właśnie demo mt4 dlaczego nie ma panelu handlowego (sell, buy, wielkość pozycji) w lewym górnym rogu
Z góry dzięki za odp.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
włączyłem tzn zaznaczyłem w opcjach, dalej nie ma tej strzałkiraposo pisze:Chodzi Ci o One Click Trading, który jest standardowo w MT4? Może masz go wyłączonego w opcjach lub domyślnie jest schowany (powinna być mała strzałka przy nazwie wykresu w tymże rogu).Raikart pisze:otworzyłem właśnie demo mt4 dlaczego nie ma panelu handlowego (sell, buy, wielkość pozycji) w lewym górnym rogu
Z góry dzięki za odp.
zainstalowałem też ponownie mt4
Nic tak człowieka nie motywuje do nauki, jak bycie bankrutem.
Hmmm... Masz rację, u mnie też tego nie ma mimo włącznej opcji. Możliwe, że LMAX wyłączył go 'odgórnie' - już wysłałem do nich zapytanie w tej sprawie. Dam znać.Raikart pisze:włączyłem tzn zaznaczyłem w opcjach, dalej nie ma tej strzałkiraposo pisze:Chodzi Ci o One Click Trading, który jest standardowo w MT4? Może masz go wyłączonego w opcjach lub domyślnie jest schowany (powinna być mała strzałka przy nazwie wykresu w tymże rogu).Raikart pisze:otworzyłem właśnie demo mt4 dlaczego nie ma panelu handlowego (sell, buy, wielkość pozycji) w lewym górnym rogu
Z góry dzięki za odp.
zainstalowałem też ponownie mt4
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
testuje mt4 demo od lmax i rzeczywiscie dziala to jakos nie za bardzo.
NP. nie mam mozliwosci ustawienia alarmu cenowego prawym przyciskiem myszki jak to jest w najnowszysch wersjach. O dziwo opcja alarmu cenowego pojawia sie dopiero po tym jak wrzuci sie jakas tranzakcje na wykres.
Tak samo jest w przypadku Ceny SELL BUY wyswietlanej w lewym gornym rogu umozliwiajacej otwieranie pozyci ktora takze pojawia sie dopiero po wrzuceniu/przesunieciu myszka tranzakcji na wykres tak jak to sie robi standardowo by pokazywalo zamknieta tranzakcje na wykresie.
Jesli raz sie to zrobi dla kazdej obserwowanej pary walutowej to jest ok , ale jesli zmienisz sobie profil w mt4 na inny to musisz robic wszystko od nowa.
W moim przypadku zmieniam profile czesto wiec jest to upierdliwe.
No i jeszcze raz te alarmy cenowe .....ehhh
NP. nie mam mozliwosci ustawienia alarmu cenowego prawym przyciskiem myszki jak to jest w najnowszysch wersjach. O dziwo opcja alarmu cenowego pojawia sie dopiero po tym jak wrzuci sie jakas tranzakcje na wykres.
Tak samo jest w przypadku Ceny SELL BUY wyswietlanej w lewym gornym rogu umozliwiajacej otwieranie pozyci ktora takze pojawia sie dopiero po wrzuceniu/przesunieciu myszka tranzakcji na wykres tak jak to sie robi standardowo by pokazywalo zamknieta tranzakcje na wykresie.
Jesli raz sie to zrobi dla kazdej obserwowanej pary walutowej to jest ok , ale jesli zmienisz sobie profil w mt4 na inny to musisz robic wszystko od nowa.
W moim przypadku zmieniam profile czesto wiec jest to upierdliwe.
No i jeszcze raz te alarmy cenowe .....ehhh
U mnie też już jest. Przeinstalowanie platformy i mamy One Click Tradera. Uważaj też żeby nie logować się na hasło inwestorskie.marek8 pisze:u mnie jest
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
hej,
jak sciagnąc MT4 w Lmax-sie?
bo po rejestracji na DEMO mam tylko:
https://testapi.lmaxtrader.com/auth/login
?
?
http://forexclub.pl/brokerzy/lmax-excha ... yjne/#faq1HanSolo1 pisze:hej,
?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam.
Poszukuję tabeli depozytów lmax ( szczególnie chodzi mi o dax). Konkretnie chodzi o dźwignię 1:200
( jaka jest obecnie wartość jednego punkta dla dax przy przyjętej wyżej dźwigni).
Poszukuję tabeli depozytów lmax ( szczególnie chodzi mi o dax). Konkretnie chodzi o dźwignię 1:200
( jaka jest obecnie wartość jednego punkta dla dax przy przyjętej wyżej dźwigni).