O 22:00 naszego czasu będzie jeszcze FOMC member Fisher gadał.crok. pisze:jescze maja ochote krecic kablem i edkiem , ciekawe o co chodzi , pewnie w poniedzialek sie dowiemy
Tylko to akurat większość brokerów pozamyka rynek.
O 22:00 naszego czasu będzie jeszcze FOMC member Fisher gadał.crok. pisze:jescze maja ochote krecic kablem i edkiem , ciekawe o co chodzi , pewnie w poniedzialek sie dowiemy
o ile Szwajcarzy powiedzą "tak" : )crok. pisze:jako poleci w dól 1000 pipek to bedziesz miał okazjeMatthew414 pisze:EUR/CHF Piękna okazja
crok. pisze:jescze maja ochote krecic kablem i edkiem , ciekawe o co chodzi , pewnie w poniedzialek sie dowiemy
Dadas, przyznam sie ,że twoje wykresy też mnie trochę "przerażają". W takim sensie, że tylko z twoich nie wiem o co w nich chodzi a oglądam tutaj wszystko od wszystkich. Chyba jeszcze za głupi jestem żeby odczytać twoją koncepcjęDadas pisze:Celownik laserowy pokazuje:
Oderwij się od tłumu, bo tłum traduje tak, jak go grubasy nauczyły.shogomad pisze:Dadas, przyznam sie ,że twoje wykresy też mnie trochę "przerażają". W takim sensie, że tylko z twoich nie wiem o co w nich chodzi a oglądam tutaj wszystko od wszystkich. Chyba jeszcze za głupi jestem żeby odczytać twoją koncepcjęDadas pisze:Celownik laserowy pokazuje:
Edek zrobił inwalidę ORGR z podwójnym prawym ramieniemDadas pisze:Celownik przyłożony do genezy tego ruchu spadkowego, który obecnie jest zjadany.
Widać dokąd i dlaczego cena tam idzie: