jako poleci w dól 1000 pipek to bedziesz miał okazjeMatthew414 pisze:EUR/CHF Piękna okazja

jako poleci w dól 1000 pipek to bedziesz miał okazjeMatthew414 pisze:EUR/CHF Piękna okazja
kaczor pisze:Naaud/usd byla dolna banda kanalu a na edku klasyczny fakey, ci co mowiaq ze at nie dziala po prostu sie nan iej nie znaja i nie umieja reagowac na czas
Twoja wypowiedz nie ma zadnego logicznego zwiazku z moja, wiec jesli tak samo grasz jak rozumujesz to raczej srednio to widze.Dadas pisze:kaczor pisze:Naaud/usd byla dolna banda kanalu a na edku klasyczny fakey, ci co mowiaq ze at nie dziala po prostu sie nan iej nie znaja i nie umieja reagowac na czasPoczytaj samego siebie!
![]()
Ty ty działasz, nie AT.
Ja przebrnąłem już przez AT, i pierdylion innych teorii.
Jeżeli trader nie działa skutecznie, to żadna teoria nie pomoże.
Trader musi wiedzieć co robi i mieć wewnętrzną pewność, że robi to dobrze.
Jaki logiczny związek ma twoje średnie widzenie z moją grą?kaczor pisze:Twoja wypowiedz nie ma zadnego logicznego zwiazku z moja, wiec jesli tak samo grasz jak rozumujesz to raczej srednio to widze.Dadas pisze:kaczor pisze:Naaud/usd byla dolna banda kanalu a na edku klasyczny fakey, ci co mowiaq ze at nie dziala po prostu sie nan iej nie znaja i nie umieja reagowac na czasPoczytaj samego siebie!
![]()
Ty ty działasz, nie AT.
Ja przebrnąłem już przez AT, i pierdylion innych teorii.
Jeżeli trader nie działa skutecznie, to żadna teoria nie pomoże.
Trader musi wiedzieć co robi i mieć wewnętrzną pewność, że robi to dobrze.
Dadas pisze:Co do korekty, to w pełni się zgadzam, jakieś 100Nowy123 pisze:patrzac na U zwiaston zjazdu na SP500 sie szykuje
pipek, może nieco lepiej.
Jednak nadal to będzie tylko korekta na trendzie wzrostowym.