DayTrading: Czwartek 13.11.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 13.11.2014
edek h1 aktualizacja... do jutra to nie wytrzyma... dziś to strzeli wg mnie
https://www.tradingview.com/x/0oBRx7Wd/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
SP500 ladnie juz idzie
Tak, ale to za chwilę, jak się HFT uspokoją i manualni wejdą po przeanalizowaniu danych.Nyxa pisze:Jeżeli chodzi o same, konkretnie dane o bezrobotnych to rzeczywiście tak jest. Ale Tobie chyba chodziło generalnie o wszystkie dane jakie są podawane? Owszem są komputerki z nastawionymi algorytmami ale jak będą mocne dane to walnie tak jak powinno.
-- Dodano: czw 13-11-2014, 18:10 --
Że na Yellen czekają?atlanticos pisze:edek h1 aktualizacja... do jutra to nie wytrzyma... dziś to strzeli wg mnie
koks pisze: hahahaha chfpln i AT... przy praktycznie stałym eurpln (z miesięczną amplitudą 1%) i eurchf w punkcie w którym chf nie może już być mocniejszy.. albo armagedon
EDEK
dalej trójkąt (żabowy) , jutro wybicie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Dadas pisze:No a Apple $112.
Co dalej? $120?
"trend na koniec przyspiesza".
Poszli na $113
teraz spadek na minimum $105.... potem wzrost znowu.
Ropa i Bawełna lecą na pysk....
a zboża nadal do góry

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
znowu nie masz racji , pln się grubo umocni na całej linii do samego końca roku umocnienie będzie trwać może zniosą z 50% całego ostatniego wzrostu od wakacji - to taka moja mała wróżbacugan pisze:bo frank ciągnie całe UE dziadostwoatlanticos pisze:cugan pisze:
a czemu mieli by tam doleciec?

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

czuje to samo co Ty.Nowy123 pisze:SP500 ladnie juz idzie
Najlepsze, że zarówno Karnak jak i Ty.... macie racje

Cóż za paradoks

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
bo frank ciągnie całe UE dziadostwo[/quote]
znowu nie masz racji , pln się grubo umocni na całej linii do samego końca roku umocnienie będzie trwać może zniosą z 50% całego ostatniego wzrostu od wakacji - to taka moja mała wróżba
[/quote]
Lukpiasek. tak samo jak edek na 1,40 do końca czerwca?
znowu nie masz racji , pln się grubo umocni na całej linii do samego końca roku umocnienie będzie trwać może zniosą z 50% całego ostatniego wzrostu od wakacji - to taka moja mała wróżba

Lukpiasek. tak samo jak edek na 1,40 do końca czerwca?

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
znowu nie masz racji , pln się grubo umocni na całej linii do samego końca roku umocnienie będzie trwać może zniosą z 50% całego ostatniego wzrostu od wakacji - to taka moja mała wróżbajen-yy pisze:bo frank ciągnie całe UE dziadostwo

tak samo jak edek na 1,40 do końca czerwca?

sorry master tylko tacy jak ty mają 100% demo skuteczności ja się równie często mylę co mam racje grunt że z rr 1:3

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

nic plan SP500 na razie wypalil czekamy na reszte U jotek
-- Dodano: czw 13-11-2014, 18:26 --
gram short ja kwidze c osie dzieje nie raz chwile trzeb poczekac, jak szli w gore tez gralem Longi jak szli na 1960
-- Dodano: czw 13-11-2014, 18:26 --
highend pisze:czuje to samo co Ty.Nowy123 pisze:SP500 ladnie juz idzie
Najlepsze, że zarówno Karnak jak i Ty.... macie racjechoć gracie w przeciwne strony.
Cóż za paradoks
gram short ja kwidze c osie dzieje nie raz chwile trzeb poczekac, jak szli w gore tez gralem Longi jak szli na 1960