DayTrading: Środa 12.11.2014
Re: DayTrading: Środa 12.11.2014
Również widzimisie, że idzie korekta na eurodolcu. Duża, na 400-500p.
pat
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Albo zobaczymy dziś R1 albo S1 na Edziu 

Tu może być niezłe sranie. Jak do końca dnia układ świec się nie zmieni to jest szansa na spadki jeszcze 400 pipskaczor pisze:kabel zrobil klasyczny powrot do przebitego wsparcia, okazja na dobranie s
Nie było Mnie dzisiaj od rana w akcji,
może mi ktoś zreferować co się działo z Daxem
Futy US delikatnie a DAX lawina...
może mi ktoś zreferować co się działo z Daxem

Futy US delikatnie a DAX lawina...
kabel dzienny,
na ten moment m30 nie daje znaków up, a jak już pisałem z klinów kabel potrafi wychodzić dołem i z kanałów wówczas nos wystawia
na ten moment m30 nie daje znaków up, a jak już pisałem z klinów kabel potrafi wychodzić dołem i z kanałów wówczas nos wystawia
DAX lawina.. w końcu na DAX mamy trend spadkowy hmm?
spadek od 9900 na 8350... wzrost na 9450 i... powiedzmy spadek na 7700 nie pasuje?
a wklejam SOJĘ. Ciekawe miejsce i opór - jeśli to coś na wykresie weekly i monthly to RGR...
ja jednak bym z Soją uważał, raport Wasde był dla SOI raczej bearish....
choć to fibo 61.8, czyli poziom 1150.... czemu nie?
Chyba, ze opcja super optymistyczna, możliwe, że rysujemy układ V.... ten RGR to nie RGR bo jest okropnie rozległy w czasie, a jego realizacja nijak się ma do realnych wartości produkcji soi.....
No więc może rysujemy V... to by nas czekała konsola w prawo i wielkie ostre UP na..... 1500
- kosmos, prawie niemożliwe przy ogromie zbiorów itp.... Ale ... why not?
tym bardziej, że patrząc na lewo na ten wykres mamy Wrzesień 2011 roku i piękną V-kę... i nawet analogicznie miesiące się zgadzają (we wrześniu był LOW na soi teraz i tak samo w 2011)....
spadek od 9900 na 8350... wzrost na 9450 i... powiedzmy spadek na 7700 nie pasuje?

a wklejam SOJĘ. Ciekawe miejsce i opór - jeśli to coś na wykresie weekly i monthly to RGR...
ja jednak bym z Soją uważał, raport Wasde był dla SOI raczej bearish....
choć to fibo 61.8, czyli poziom 1150.... czemu nie?

Chyba, ze opcja super optymistyczna, możliwe, że rysujemy układ V.... ten RGR to nie RGR bo jest okropnie rozległy w czasie, a jego realizacja nijak się ma do realnych wartości produkcji soi.....
No więc może rysujemy V... to by nas czekała konsola w prawo i wielkie ostre UP na..... 1500

Ostatnio zmieniony 12 lis 2014, 15:26 przez highend, łącznie zmieniany 3 razy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
na tygodniowym sprawa jest prosta... pin w czerwonym prostokacie i jedziemy w górę...Bemowo1 pisze:kabel dzienny,

https://www.tradingview.com/x/oibnisL8/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poczekajmy na powrót na m30 - dzisiaj szansa na up spaliła na panewceatlanticos pisze:na tygodniowym sprawa jest prosta... pin w czerwonym prostokacie i jedziemy w górę...Bemowo1 pisze:kabel dzienny,
na ten moment m30 nie daje znaków up, a jak już pisałem z klinów kabel potrafi wychodzić dołem i z kanałów wówczas nos wystawia![]()
https://www.tradingview.com/x/oibnisL8/
-- Dodano: 12 lis 2014, 16:21 --
egggggggg
-- Dodano: 12 lis 2014, 16:24 --
m5 wskazane miejsce będzie trudne do pokonania
Mam wrażenie ze dziś będzie 1,26 na edku 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.