https://www.tradingview.com/x/T1XPmpRu/
i kabel h1
https://www.tradingview.com/x/RZo5jgNf/
i wielu pipsów

nie lepiej podlaczyc sie pod trend zamiast szukac noży? moze cofnie z 30 - 40 pipsow, a moze jeszcze 100 poleci w dol... warto obserwowac edka bo jak ruszy wreszcie edek w dol to i kabel dorznie L-ki.... pięknie to ujął dziś mój kumpel.... "nie po to wczoraj cisnęli na maksa w górę na kablu żeby dziś tam wracac" - w zasadzie to mówi wszystkohomar pisze:dobry moment na wejście w kabla z Lką?
wypadałoby skorekcić ten spadek z drugiej pękające wsparcia straszą a i reakcje po wypowiedziach szefów banków są często spore i trwałe. Jednyna nadzieja chyba w tym czy USD będzie miał ochotę na pogłębienie korekcyjnego osłabienia czy wróci do wzrostów.
pełna zgoda, miałem na myśli wejście właśnie po te 30-50p (DT), tak więc polowanie na lokalne denko... wydaje się, że 1.580 muszą dotknąć więc tam będę próbowaćatlanticos pisze:nie lepiej podlaczyc sie pod trend zamiast szukac noży? moze cofnie z 30 - 40 pipsow, a moze jeszcze 100 poleci w dol... warto obserwowac edka bo jak ruszy wreszcie edek w dol to i kabel dorznie L-ki.... pięknie to ujął dziś mój kumpel.... "nie po to wczoraj cisnęli na maksa w górę na kablu żeby dziś tam wracac" - w zasadzie to mówi wszystkohomar pisze:dobry moment na wejście w kabla z Lką?
wypadałoby skorekcić ten spadek z drugiej pękające wsparcia straszą a i reakcje po wypowiedziach szefów banków są często spore i trwałe. Jednyna nadzieja chyba w tym czy USD będzie miał ochotę na pogłębienie korekcyjnego osłabienia czy wróci do wzrostów.
kaczor pisze:Eeeeee kolega chyba zartuje albo ma zadeklarowana pule do przejebania na forexie.homar pisze:dobry moment na wejście w kabla z Lką?
NAWET jesli w tym momencie dzisiaj odbije to byloby to fatalne zagranie ze 100 roznych powodow.
Chcesz zarabiac nie probuj zderzyc sie z pedzaca ciezarowka tylko chwytaj i podazaj