DayTrading: Środa 12.11.2014
Re: DayTrading: Środa 12.11.2014
Szef SNB (to w kontekście wczorajszego zainteresowania EURCHF):
Zaznaczył jednak, że w przewidywalnej przeszłości nie ma obecnie mowy o usunięciu dolnego ograniczenia dla kursu EURCHF na poziomie 1,20.
Read more: http://xpuls.pl/jordna-snb/#ixzz3Iq6B54sa
Zaznaczył jednak, że w przewidywalnej przeszłości nie ma obecnie mowy o usunięciu dolnego ograniczenia dla kursu EURCHF na poziomie 1,20.
Read more: http://xpuls.pl/jordna-snb/#ixzz3Iq6B54sa
EU raczej wzrosty mozolne ale wzrosty
przebije LUKE i może być LAMPA
przebije LUKE i może być LAMPA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2014, 10:07 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
1250 edku trzyma
czekamy na dane z UK i przemowienie dzis KAbele na tapecie
czekamy na dane z UK i przemowienie dzis KAbele na tapecie
Ja widzę dziś edka na ostatnim dołku... a potem... a potem to może pociągnąć już w górę, zobaczymy. a jesli spojrzec na h1, czy h4 i ORGR, no to możemy tego dołka nie zobaczyć jednak 

Bądź cierpliwy.
Kawa mniam.... patrzcie na wykres. Niestety nie umiałem dotrzymać i zabrałem zysk (fajny zysk).
I co dalej
a cukier razem z nią.... (tego trzymam)

I co dalej

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
no nic pzmowienie dane bez rewelacji rakcja a jek powtorzy o tym co mowili ze wydluzaja skup - drukowanie to kablos zjedzie
pytałem ostatnio o S na GBPPLN, jako że nikt mi nie odpisał to sam sobie odpiszę:
opory: 5,46 - 5,52 i tam szukać S
aktualnie duża świeca na UP własnie.
Nie mam żadnej pozycji (miałem na S, ale mi SL wyciął wczoraj i bardzo dobrze

Kawa dziś będzie rolowanie między kontraktem grudniowym '14 a marcowym 2015, różnica między tymi dwiema pozycjami na dziś to ok. 4 punkty (marcowa pozycja jest droższa) obawiam się, że po ostatnich opadach i osłabieniu lokalnych (w których rośnie kawa) walut , wobec USD nikłe są szanse aby przejść przez 200, nie mówiąc już o pobiciu poprzedniego szczytu.highend pisze:Kawa mniam.... patrzcie na wykres. Niestety nie umiałem dotrzymać i zabrałem zysk (fajny zysk).
I co dalej
- krzychu171
- Stały bywalec
Ja mam grubszą eSkę pod 5.37 i też bym się chętnie dowiedział co dalej z tą parąhighend pisze:pytałem ostatnio o S na GBPPLN, jako że nikt mi nie odpisał to sam sobie odpiszę:

Zorro pisze: Kawa dziś będzie rolowanie między kontraktem grudniowym '14 a marcowym 2015, różnica między tymi dwiema pozycjami na dziś to ok. 4 punkty (marcowa pozycja jest droższa) obawiam się, że po ostatnich opadach i osłabieniu lokalnych (w których rośnie kawa) walut , wobec USD nikłe są szanse aby przejść przez 200, nie mówiąc już o pobiciu poprzedniego szczytu.

No cóż - zatem czekamy.... Okolice 180 (jeśli tam znowu spadnie) są wg mnie dobre na L (małe ryzyko).
-- Dodano: 12 lis 2014, 11:21 --
No toś się chłopie wkopał - 300 pips w plecy i grubsza pozycja, a gdzie SL?krzychu171 pisze: Ja mam grubszą eSkę pod 5.37 i też bym się chętnie dowiedział co dalej z tą parąale w sumie to głównie trzeba patrzeć na kreski w wykresach Edka i Kabla.
No nic - czekamy co dalej, jakoś w siłę funta nie wierzę już