mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Akurat nie miałem uruchomionej platformy ale jeśli problem wystąpił po stronie mForex to możesz spróbować reklamować tę sytuację.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
wczoraj 10min przerwy a dzisiaj minutę, taki mamy klimat?
przynajmniej na cfd dzisiaj luka i tylko u pośrednika (mforex)
przynajmniej na cfd dzisiaj luka i tylko u pośrednika (mforex)
Dlaczego przestalo u mnie dzialac smart orders?Trzeba to jakos specjalnie uruchamiac?
Zrobiłeś update MT4 i Smart Orders?Piter80 pisze:Dlaczego przestalo u mnie dzialac smart orders?Trzeba to jakos specjalnie uruchamiac?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Zrobilem update mt4 i w sumie chyba od tego czasu mi nie dziala.Ale nie jestem pewnien,bo musialem postawic windowsa
Od nowa i teraz mi smart orders nie dziala.
Wyskakuje,ze smart orders nie moze zostac zainicjowany
Od nowa i teraz mi smart orders nie dziala.
Wyskakuje,ze smart orders nie moze zostac zainicjowany
To sugeruję zacząć od nowa. Odinstaluj całkowicie MT4, upewnij się, że zrobił się update platformy (lub jest to najnowsza wersja), a następnie SO. U mnie wygląda OK.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dzieki Raposo juz wszystko dziala 

Witam co się dzieje z tym brokerem miała być promocja do końca stycznia bez prowizji ,otwieram dziś pozycję , a tu niemiła niespodzianka
co jest grane ???
a i po zalogowaniu na WEB Trader nie ma nic tylko pozycjia na dole ekranu (saldo rachunku ,margin),nie ma zajmowanych pozycji ,wykresów co to do .uja jest .
chce.

a i po zalogowaniu na WEB Trader nie ma nic tylko pozycjia na dole ekranu (saldo rachunku ,margin),nie ma zajmowanych pozycji ,wykresów co to do .uja jest .

Z tego co widać na stronie promocja cały czas obowiązuje. Przeczytaj regulamin i sprawdź czy otworzyłeś konto w odpowiednim terminie oraz nie 'zrobiłeś' czegoś, co Cię wyklucza z promocji (szczerze wątpię).
https://www.mforex.pl/0prowizji
Jest też szansa, że pomyłka stoi po stronie mForex ale wtedy najrozsądniej będzie po prostu skontaktować się z obsługą mForex
.
Jest też szansa, że pomyłka stoi po stronie mForex ale wtedy najrozsądniej będzie po prostu skontaktować się z obsługą mForex

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze:Z tego co widać na stronie promocja cały czas obowiązuje. Przeczytaj regulamin i sprawdź czy otworzyłeś konto w odpowiednim terminie oraz nie 'zrobiłeś' czegoś, co Cię wyklucza z promocji (szczerze wątpię).
Jest też szansa, że pomyłka stoi po stronie mForex ale wtedy najrozsądniej będzie po prostu skontaktować się z obsługą mForex.
Witam dzięki za odpowiedz sprawa wyjaśniona dzwoniłem dol obsługi --przekroczyłem limit zawieranych tranzakcji ,ale za to na indeksie DAX nie mam naliczonej prowizji,nie wiem oco chodzi muszę przeczytać dokładnie umowę
Pozdrawiam