DayTrading: Piątek 31.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 31.10.2014
czy nie uważacie, że GOLD na miesięcznym jak się zamknie tak jak obecnie to.... mamy odwrócony młotek?
-- Dodano: 31 paź 2014, 17:46 --
wklejam jeszcze DAX H4
uważam, ze wyżej niż 9400 nie poleci....
jeśli kanał ma dobry.
jakoś nie ma entuzjazmu na wzrosty dziś na indeksach, pomijając poranną lukę to USA dało ciała ze wzrostami.
wklejam jeszcze DAX H4
jeśli kanał ma dobry.
jakoś nie ma entuzjazmu na wzrosty dziś na indeksach, pomijając poranną lukę to USA dało ciała ze wzrostami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
DAX dzisiaj mocny!!!
Po spadku w pierwsze godzinie handlu spokojnie podkupowali akcji.
Przekroczyli 61.8% ostatnich spadków.
Co dalej?
Po spadku w pierwsze godzinie handlu spokojnie podkupowali akcji.
Przekroczyli 61.8% ostatnich spadków.
Co dalej?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
highend pisze:czy nie uważacie, że GOLD na miesięcznym jak się zamknie tak jak obecnie to.... mamy odwrócony młotek?
wklejam jeszcze DAX H4
jeśli kanał ma dobry.
Highend...zauważyłem ,że ty wszędzie młotki widzisz. na wszystkich instrumentach. Serio ostatnio wszędzie są, czy je lubisz po prostu i masz oko do wypatrywania ich ???

niby gdzie wszędzie widze młotki? napisałem tylko o złocie i było to zdanie pytające.shogomad pisze: Highend...zauważyłem ,że ty wszędzie młotki widzisz. na wszystkich instrumentach. Serio ostatnio wszędzie są, czy je lubisz po prostu i masz oko do wypatrywania ich ???
z miesiąc temu pisałem o młotkach na pszenicy, soi.... no i sie sprawdziły pięknie.
highend pisze:niby gdzie wszędzie widze młotki? napisałem tylko o złocie i było to zdanie pytające.shogomad pisze: Highend...zauważyłem ,że ty wszędzie młotki widzisz. na wszystkich instrumentach. Serio ostatnio wszędzie są, czy je lubisz po prostu i masz oko do wypatrywania ich ???
z miesiąc temu pisałem o młotkach na pszenicy, soi.... no i sie sprawdziły pięknie.
jakoś tak mi sie skojarzyło...właśnie 2 czy 3 twoje posty z młotkami widziałem. Albo to ja jużwidze młotki od siedzenia tutaj.
Btw w twoim avatarze też jest młotek ( thora czy cuś

mój avatar wziąłem z:shogomad pisze: Btw w twoim avatarze też jest młotek ( thora czy cuś) ?
http://www.teslamotors.com/

Oplacilo sieniceone pisze:Oby do gory bo juz uruchomilo mi buy limit na 1.25maniek74 pisze:jada z edkiem jak ze szma..nie bede obstawial gdzie sie dzisiaj zatrzymamy ale powiem tylko, ze poziom 1.2500 moze byc tylko chwilowym bastionem obronnym
teraz wg mojego scenariusza bedzie jazda do gory. Sl 30 pips.
Pzdr

niceone pisze:Oplacilo sieniceone pisze:Oby do gory bo juz uruchomilo mi buy limit na 1.25maniek74 pisze:jada z edkiem jak ze szma..nie bede obstawial gdzie sie dzisiaj zatrzymamy ale powiem tylko, ze poziom 1.2500 moze byc tylko chwilowym bastionem obronnym
teraz wg mojego scenariusza bedzie jazda do gory. Sl 30 pips.
Pzdrsl na 0 i czekamy
mam ten sam problem...jest jakaś platforma ,że SL'a można ustawić na inną cenę niż otwarcia. Np. pozycja idzie w naszą stronę dość mocno jesteśmy zarobieni, ale trzeba odejść od kompa. Najlepsze co moge zrobić to SL na 0 a ja chciałbym ,żeby nawet jak cena się cofnie to jużmi jakiśprofit zaliczyło

mam ten sam problem...jest jakaś platforma ,że SL'a można ustawić na inną cenę niż otwarcia. Np. pozycja idzie w naszą stronę dość mocno jesteśmy zarobieni, ale trzeba odejść od kompa. Najlepsze co moge zrobić to SL na 0 a ja chciałbym ,żeby nawet jak cena się cofnie to jużmi jakiśprofit zaliczyło
[/quote]
jaka platforma i czy mówisz że jak masz już zyskowną pozycje to chcesz zabezpieczyc sl tak?

jaka platforma i czy mówisz że jak masz już zyskowną pozycje to chcesz zabezpieczyc sl tak?
Co ty? A jaki to broker?shogomad pisze:niceone pisze:niceone pisze:
Oplacilo siesl na 0 i czekamy
Brokerzy czasem mają minimalną odległość SL od ceny, ale żebyś nie mógł SL na profit przeciągnąć, to chyba coś robisz nie tak?
Albo zmień brokera na MT4.
Bo ty, zdaje się pracujesz na jakiejś ujowej Javie.