DayTrading: Piątek 31.10.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 lis 2014, 00:00

Wzrost
5
24%
Bez zmian
6
29%
Spadek
10
48%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 31.10.2014

Nieprzeczytany post autor: highend »

czy nie uważacie, że GOLD na miesięcznym jak się zamknie tak jak obecnie to.... mamy odwrócony młotek?

-- Dodano: 31 paź 2014, 17:46 --

wklejam jeszcze DAX H4
uważam, ze wyżej niż 9400 nie poleci....
jeśli kanał ma dobry.

jakoś nie ma entuzjazmu na wzrosty dziś na indeksach, pomijając poranną lukę to USA dało ciała ze wzrostami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

DAX dzisiaj mocny!!!

Po spadku w pierwsze godzinie handlu spokojnie podkupowali akcji.

Przekroczyli 61.8% ostatnich spadków.

Co dalej?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

highend pisze:czy nie uważacie, że GOLD na miesięcznym jak się zamknie tak jak obecnie to.... mamy odwrócony młotek?

-- Dodano: 31 paź 2014, 17:46 --

wklejam jeszcze DAX H4
uważam, ze wyżej niż 9400 nie poleci....
jeśli kanał ma dobry.

jakoś nie ma entuzjazmu na wzrosty dziś na indeksach, pomijając poranną lukę to USA dało ciała ze wzrostami.

Highend...zauważyłem ,że ty wszędzie młotki widzisz. na wszystkich instrumentach. Serio ostatnio wszędzie są, czy je lubisz po prostu i masz oko do wypatrywania ich ??? :564:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

shogomad pisze: Highend...zauważyłem ,że ty wszędzie młotki widzisz. na wszystkich instrumentach. Serio ostatnio wszędzie są, czy je lubisz po prostu i masz oko do wypatrywania ich ??? :564:
niby gdzie wszędzie widze młotki? napisałem tylko o złocie i było to zdanie pytające.

z miesiąc temu pisałem o młotkach na pszenicy, soi.... no i sie sprawdziły pięknie.

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

highend pisze:
shogomad pisze: Highend...zauważyłem ,że ty wszędzie młotki widzisz. na wszystkich instrumentach. Serio ostatnio wszędzie są, czy je lubisz po prostu i masz oko do wypatrywania ich ??? :564:
niby gdzie wszędzie widze młotki? napisałem tylko o złocie i było to zdanie pytające.

z miesiąc temu pisałem o młotkach na pszenicy, soi.... no i sie sprawdziły pięknie.

jakoś tak mi sie skojarzyło...właśnie 2 czy 3 twoje posty z młotkami widziałem. Albo to ja jużwidze młotki od siedzenia tutaj.

Btw w twoim avatarze też jest młotek ( thora czy cuś :P ) ?

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

shogomad pisze: Btw w twoim avatarze też jest młotek ( thora czy cuś :P ) ?
mój avatar wziąłem z:

http://www.teslamotors.com/

;)

niceone
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: niceone »

niceone pisze:
maniek74 pisze:jada z edkiem jak ze szma.. ;) nie bede obstawial gdzie sie dzisiaj zatrzymamy ale powiem tylko, ze poziom 1.2500 moze byc tylko chwilowym bastionem obronnym
Oby do gory bo juz uruchomilo mi buy limit na 1.25 ;) teraz wg mojego scenariusza bedzie jazda do gory. Sl 30 pips.

Pzdr
Oplacilo sie :) sl na 0 i czekamy ;)

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

niceone pisze:
niceone pisze:
maniek74 pisze:jada z edkiem jak ze szma.. ;) nie bede obstawial gdzie sie dzisiaj zatrzymamy ale powiem tylko, ze poziom 1.2500 moze byc tylko chwilowym bastionem obronnym
Oby do gory bo juz uruchomilo mi buy limit na 1.25 ;) teraz wg mojego scenariusza bedzie jazda do gory. Sl 30 pips.

Pzdr

mam ten sam problem...jest jakaś platforma ,że SL'a można ustawić na inną cenę niż otwarcia. Np. pozycja idzie w naszą stronę dość mocno jesteśmy zarobieni, ale trzeba odejść od kompa. Najlepsze co moge zrobić to SL na 0 a ja chciałbym ,żeby nawet jak cena się cofnie to jużmi jakiśprofit zaliczyło :/

Awatar użytkownika
rambo80
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rambo80 »

mam ten sam problem...jest jakaś platforma ,że SL'a można ustawić na inną cenę niż otwarcia. Np. pozycja idzie w naszą stronę dość mocno jesteśmy zarobieni, ale trzeba odejść od kompa. Najlepsze co moge zrobić to SL na 0 a ja chciałbym ,żeby nawet jak cena się cofnie to jużmi jakiśprofit zaliczyło :/[/quote]

jaka platforma i czy mówisz że jak masz już zyskowną pozycje to chcesz zabezpieczyc sl tak?

Dadas

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

shogomad pisze:
niceone pisze:
niceone pisze:

mam ten sam problem...jest jakaś platforma ,że SL'a można ustawić na inną cenę niż otwarcia. Np. pozycja idzie w naszą stronę dość mocno jesteśmy zarobieni, ale trzeba odejść od kompa. Najlepsze co moge zrobić to SL na 0 a ja chciałbym ,żeby nawet jak cena się cofnie to jużmi jakiśprofit zaliczyło :/
Co ty? A jaki to broker?
Brokerzy czasem mają minimalną odległość SL od ceny, ale żebyś nie mógł SL na profit przeciągnąć, to chyba coś robisz nie tak?
Albo zmień brokera na MT4.
Bo ty, zdaje się pracujesz na jakiejś ujowej Javie.

Zablokowany