DayTrading: Piątek 31.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 31.10.2014
-.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a gdzie ja napisałem, żeby złoto kupować?
może wcześniej... miesiąc temu

Umacniający się dolar..... Putin wczoraj wydał miliardy USD na umocnienie rubla, a dzisiaj pewnie mu g... z tego przyjdzie i usd/rub poleci UP w kosmos

Umacniający się dolar..... Putin wczoraj wydał miliardy USD na umocnienie rubla, a dzisiaj pewnie mu g... z tego przyjdzie i usd/rub poleci UP w kosmos

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
wszyscy skupieni na jenach i złocie, a tymczasem pary frankowe ładnie prują ku górze 

Ostatnio zmieniony 31 paź 2014, 08:28 przez freakout, łącznie zmieniany 1 raz.
-.
-- Dodano: 31 paź 2014, 08:30 --
-.
-- Dodano: 31 paź 2014, 08:30 --
-.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
@shogomad
Zdziwiłeś, to się ty dzisiaj, bo wszelkie twoje wczorajsze pewniki padły w jednym momencie.
Zdziwiłeś, to się ty dzisiaj, bo wszelkie twoje wczorajsze pewniki padły w jednym momencie.
Jedyne, czego brakuje EURCHF, to amplituda zmienności.freakout pisze:wszyscy skupieni na jenach i złocie, a tymczasem pary frankowe ładnie prują ku górze

najlepsze, że ja obudziłem się o 4.00 rano, sprawdziłem że jest wszystko jak było i poszedłem spać dalejadk77 pisze:obudziłem się w innej rzeczywistości, świecie równoległym czy co? żyć nie umierać. nic lepiej lecz śmieszniej z nami będzie.

dobrze, że nie odnowiłem rzeźnika na sell jak zobaczyłem że SL poszły (jeszcze zarobiły

ale i tak do dupy z indeksami...

ciekawe co zrobią surowce. Na razie się trzymają. Ale zakładam zjazd.
wow dax ale luka 

kurde będzie tak: sp500 na nowe maksy idzie (2050?)
DAX nie wiem.... ma dużo do odrobienia
a potem zwała wieksza.... znienacka
Ten wisielec na monthly na sp500 okaże się jeszcze megamłotem
Zielona Mgiełka miał wtedy rację i spokojnie może wrócić na forum i pisać dalej
A ja się musze jeszcze dużo nauczyć, ale teraz to się tylko śmieję (choć patrząc na depo nie ma mi do śmiechu)
ale pewnie niejednemu dzisiaj (a nawet WIELU dzisiaj) trafiły sie stop outy.
DAX nie wiem.... ma dużo do odrobienia
a potem zwała wieksza.... znienacka

Ten wisielec na monthly na sp500 okaże się jeszcze megamłotem

Zielona Mgiełka miał wtedy rację i spokojnie może wrócić na forum i pisać dalej

A ja się musze jeszcze dużo nauczyć, ale teraz to się tylko śmieję (choć patrząc na depo nie ma mi do śmiechu)

ale pewnie niejednemu dzisiaj (a nawet WIELU dzisiaj) trafiły sie stop outy.
Pozwolę sobie zacytować, z uwagi na ostatnie zdanie:
Możemy zauwazyć, że na wykresie dziennym notowania złota dotarły do dolnego ograniczenia szerokiego klina spadkowego, który wyznaczał długoterminowy kierunek notowań. Bardzo możliwe, że doszło także do zakończenia spadkowej piątki, a to sugeruje, że w najbliższych dniach możemy spodziewać się wzrostowego odreagowania.
Silna przecena złota związana jest z jastrzębim komunikatem ze strony FED, który w czasie czwartkowego posiedzenia zakończył program QE. Także słaby globalny popyt na złoto jest czynnikiem, który doprowadzić do silnej przeceny. Złoto notowane jest obecnie po 1173 USD i jest to najniższy poziom od ponad 4 lat.
GOLD_08_28 31_10
Read more: http://xpuls.pl/zloto-na-waznym-wsparciu/#ixzz3Hhs0vdGP