Lubie wybiegać w przyszłość

Kiedyś tradowałem głównie GOLD, na nim dużo zarobiłem i dużo straciłem.highend pisze:"na wykresie dziennym notowania złota dotarły do dolnego ograniczenia szerokiego klina spadkowego,"
faktycznie... to gdyby to miało znaczenie to buy gold
Ja swoją normę już zaksięgowałem na S, na DAX.MexB. pisze:ktoś mowil kilka dni temu, ze zwala mocna na indeksach, bo na MN wisielec czy cos, zapytalem wtedy czy nie sądzi, ze najpierw sie silą na nowe max... i sie posilili ;]
chyba dziś sobie daruje tradowanie
ps: dax bedzie zamykal ta luke czy jeszce pociagnie do gory?
Pytasz się?ZielonaMgielka pisze:od 2 tyg trzymam dluga na EURJPY a tu taka niespodzianka
trzymac dalej czy brac to co na stole ?
To najlepszy rok w mojej dotychczasowej przygodzie z FX (8 lat)
Skutecznosc siegnela prawie 80% przy srednim R:R 2.4:1 po 12 transakcjach w tym roku
Z pewnoscia to czas na zrobienie sobie przerwy bo takie chwile nie trwaja wiecznie
Pozdrawiam i zycze wielu pipsow
Dzieki Highend. Chyba chcialem sie zwyczajnie pochwalic bo bardzo ladnie zre w tym rokuhighend pisze:Pytasz się?ZielonaMgielka pisze:od 2 tyg trzymam dluga na EURJPY a tu taka niespodzianka
Skutecznosc siegnela prawie 80% przy srednim R:R 2.4:1 po 12 transakcjach w tym roku
Z pewnoscia to czas na zrobienie sobie przerwy bo takie chwile nie trwaja wiecznie
Pozdrawiam i zycze wielu pipsowsam dobrze wiesz co zrobic.
Ja bym kasowałAle mnie nie słuchaj tylko siebie.
Miałeś piękną rację wtedy (2 tyg temu) z tym młotem na dax, i parach JPY.
Skoro ty tak tradujesz, to coś zostaw pod 150.ZielonaMgielka pisze:Dzieki Highend. Chyba chcialem sie zwyczajnie pochwalic bo bardzo ladnie zre w tym rokuhighend pisze:Pytasz się?ZielonaMgielka pisze:od 2 tyg trzymam dluga na EURJPY a tu taka niespodzianka
Pozdrawiam i zycze wielu pipsowsam dobrze wiesz co zrobic.
Ja bym kasowałAle mnie nie słuchaj tylko siebie.
Miałeś piękną rację wtedy (2 tyg temu) z tym młotem na dax, i parach JPY.
Prawdopodobnie przymkne wiekszosc przed weekendem.
Udanego BTW.
Ty też czasem kosmita jesteś.highend pisze:a gdzie ja napisałem, żeby złoto kupować?może wcześniej... miesiąc temu
![]()
Umacniający się dolar..... Putin wczoraj wydał miliardy USD na umocnienie rubla, a dzisiaj pewnie mu g... z tego przyjdzie i usd/rub poleci UP w kosmos