DayTrading: Środa 29.10.2014
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 29.10.2014
najbardziej to mi się śmiac chce z opinii największych banków które wieszczyły gołębią retorykę FED i wzrost E/U. To się nazywa naganianie rybek w sieć heheheh
windsurfing na falach trendu
Pachnie lekką korektą, może przez noc? Może i przeskoczy 1,266 by wyrżnąc sl, ale pewnie 1,27 nie zostanie naruszone.yeahman pisze:Wg moich wizji jesteśmy teraz na 3. podfali spadkowej w właśnie rozpoczętej 5. fali spadkowej całego impulsu z 1,40. Koniec tego to jakieś 1,2380 1,2150. Wygląda całkiem jednoznacznie na mojej analizie, do tego fundamenty też się zgadzają. Ale pytanie gdzie brać S
Zadaję sobie to samo pytanie, albo zaraz przed 9:00 (pierwsze ważniejsze dane z UE), albo ostatecznie to przed 13:30 (dane z usa o bezrobolach i gdp, a chyba Yellen na konferencji nie palnie czegoś o qe4

- roberttheus
- Maniak
Ok koledzy ja zarobiłem dziś na czekoladę a Wy? straciliście już kolejną furę? wasz dług wzrosł? bedziecie zaciągać kolejną pożyczkę na grę na forex? Gratuluję hahaha
windsurfing na falach trendu
Wszystko fajnie, ale wiesz, to ile kto lat traduje ma niewielkie znaczenie.roberttheus pisze:Dadas podejrzewam że trejduję dłużej niż ty bo już niespełna 8 lat. I moje depo nadal ma jakieś środki hahaha raz więcej raz mniej ale nie tracę grunt do dobry RR i MM
Znam takich, co tradują 15 lat, i nigdy mnie ani nikogo nie wyśmiewają.
Znam takich, co tradują tyle co ty i kulturalnie, na poziomie innych traktują.
Znam też, głównie z tego forum, takich, którzy mają za swój cel życiowy obrzucić kogoś błotem.
Ja się całe życie uczę, a i tak głupi umrę.
Może i od ciebie bym coś łapnął, gdybyś mi miał coś sensownego do przekazania, poza szyderstwami.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2014, 20:01 przez Dadas, łącznie zmieniany 1 raz.
No i teraz mój największy problem jak zwykle Być albo nie być ---> zamykać już czy nie SKi ---> chciwość i strach
Ktoś podpowie coś

Ktoś podpowie coś

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

te forum daytrading wygląda tak,
jak wygra strona S to zaczynają się wypisywać i wymądrzać ci co trafili,
co więcej zaczynają się modrzyć z taką butą iż wydaje się że wszystkie rozumy zjedli,
to coś jak wzajemne kółko adoracji tych co im się udało akurat zgadnąć
jak wygra strona S to zaczynają się wypisywać i wymądrzać ci co trafili,
co więcej zaczynają się modrzyć z taką butą iż wydaje się że wszystkie rozumy zjedli,
to coś jak wzajemne kółko adoracji tych co im się udało akurat zgadnąć

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
pod 5 fale "bezpiecznie" eske mozna wziac pod 1.258 chyba i sprawdzic reakcje na 1.25 . wciaz strefa wsparc jest nienaruszona (1,2585-1,2620)
Swing
Mat2314 pisze:Pachnie lekką korektą, może przez noc? Może i przeskoczy 1,266 by wyrżnąc sl, ale pewnie 1,27 nie zostanie naruszone.yeahman pisze:Wg moich wizji jesteśmy teraz na 3. podfali spadkowej w właśnie rozpoczętej 5. fali spadkowej całego impulsu z 1,40. Koniec tego to jakieś 1,2380 1,2150. Wygląda całkiem jednoznacznie na mojej analizie, do tego fundamenty też się zgadzają. Ale pytanie gdzie brać S
Zadaję sobie to samo pytanie, albo zaraz przed 9:00 (pierwsze ważniejsze dane z UE), albo ostatecznie to przed 13:30 (dane z usa o bezrobolach i gdp, a chyba Yellen na konferencji nie palnie czegoś o qe4). Dzisiejszy statement wskazuje, że te dane będą dobre (bo pewnie je mają), czyli euro musi jutro polecieć.
JA myślę że możemy korygować do tej zielonej wykropkowanej LT z H4, to by była podfala 2. (1,2660 idealnie wychodzi na retest kanału) a potem jazda wg eliota mniej więcej, obecnie taki scenariusz najbardziej mi się wgryza w wykres i jest zgodny z tym co mam na D1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2014, 20:05 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
hmm... ja gram na fortepianie, ksylofonie, gitarze, skrzypcach i perkusjiroberttheus pisze: lepiej zapytaj jaką gram dźwignią kolego i na ilu instrumentach

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Witam Szanowne grono.
Jeśli idzie o SP500 i inne indeksy US to tak moim zdaniem daję im czas do końca roku (strojenie okienek itd) i koniec zabawy. Sorki za taki mały OT.
Co do dolca to teraz czekam na EBC i kontynuację zjazdu
Pozdrawiam
Jeśli idzie o SP500 i inne indeksy US to tak moim zdaniem daję im czas do końca roku (strojenie okienek itd) i koniec zabawy. Sorki za taki mały OT.
Co do dolca to teraz czekam na EBC i kontynuację zjazdu
Pozdrawiam
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności.