W jaki sposob zarobily, skoro sukcesywnie otwierales na nizszych poziomach? Zakrzywienie czasu i przestrzeni?Nowy123 pisze:wazne ze shorty daly zarobic pod akcje fedlaranja pisze:Jakiejś wielkiej zwały na SP500 to nie widać na razie.jeszcze dzis dobieralem nad 1980
DayTrading: Środa 29.10.2014
Re: DayTrading: Środa 29.10.2014
- atlanticos
- Maniak
żadnego i nic sie nie zatrzymalo...chyba ze na m1highend pisze:co do edka to zatrzymał się spadek dokładnie na 50 fibo pierwszej fali wzrostowej czyli od 1.25 do 1.279
ciekawe czy ma to jakieś znaczenie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Jeszcze zdziwko może Cie walnąćatlanticos pisze:mala korekta do jutra i po inflacji lecimy dalej - już jesteśmy po s stronie mocy - stąd nie ma powrotu kolegoslo pisze:czuje w kosciach ze teraz w druga strone na 1.28

nie ma zwały na indeksach
ona przyjdzie dopiero jak wszyscy się zapakują już w L... czyli gdzieś na poziomie 2050 punktów sp500

ona przyjdzie dopiero jak wszyscy się zapakują już w L... czyli gdzieś na poziomie 2050 punktów sp500

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Trzy trafione, jeden zatopiony. Ale teraz średnie perspektywy choć raczej do końca dnia kontynuacja tego ruchu.
https://charts.mql5.com/6/83/gbpusd-m15 ... x-lp-5.png
https://charts.mql5.com/6/83/gbpusd-m15 ... x-lp-5.png
sami wczoraj pisaliście żeby nie kłaść się na torach, trzeba siedzieć na razie w tym pociągu który poleciał niczym Pendolino 

- paniczklos
- Stały bywalec
niestety w XM zleży który serwer, ale nie wykluczał bym "foul play" z ich strony , bo zdarza się że jedna instancja mt4 na xm pokazuję wszystko ok, a druga na której całkiem przypadkowo mam otworzone pozycje laguje o kilka minut .. ostrzegał mnie przed nimi Pan z IronFX a nie wierzyłem ;/dobryfxplayer pisze:uroki Market Makeraradeknl pisze:witam
XM mi sie zablokowal na 5 minut na REAL.
- atlanticos
- Maniak
teraz wychodze ale potem wrzuce Ci wykres i zrozumiesz...i powtarzam... nie wrócimy tam gdzie dziś bylismy... stąd nie ma powrotu... Bemowo sie pojawi to potwierdzi zapewne ze jestesmy juz po S stronie... podbicie to okazja do S i dalej w dol...niceone pisze:Jeszcze zdziwko może Cie walnąćatlanticos pisze:mala korekta do jutra i po inflacji lecimy dalej - już jesteśmy po s stronie mocy - stąd nie ma powrotu kolegoslo pisze:czuje w kosciach ze teraz w druga strone na 1.28powrotu to nie będzie poniżej 1.26, w chwili obecnej jesteśmy na ważnym wsparciu, fakt 1.2660 pękło, ale jak to mówisz, jak mi h1 i h4 tego nie potwierdzi, a najlepiej dzienny to nie zatwierdzę
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Nie zabardzo jest realizacja zysków na EDku widać że wszyscy widzą RGRa na h4 i liczą na przebicie linii szyi...
to mi gra 

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

akcja udana po fed
teraz niech meszaja jeszcze troche i se wezme znowu shorty bociezko bedzie im pchac dalej ta banie bez pomocy qe