mala korekta do jutra i po inflacji lecimy dalej - już jesteśmy po s stronie mocy - stąd nie ma powrotu kolegoslo pisze:czuje w kosciach ze teraz w druga strone na 1.28
DayTrading: Środa 29.10.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 29.10.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
radek mi hulał cały czas a sporo shortów puściłem
Nauka nauka nauka....... 

- dobryfxplayer
- Maniak
uroki Market Makeraradeknl pisze:witam
XM mi sie zablokowal na 5 minut na REAL.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Jeśli przebiją dolną bandę kanału, to może przyspieszą, bo na razie koniec QE nie robi wrażenia na giełdach. Zmyła? Albo po prostu rosną, bo są dobre wyniki, QE niepotrzebne.
Nowy, co Ty na to?
Nowy, co Ty na to?
SP500,
raczej nie będzie dużych spadków. Po ostatniej wyprzedaży ci co spanikowali stracili 10%, widać że każdy spadek wykorzystany jest pod kupno. Dopóki wyniki spółem nie będą dużo gorsze to słabo z tymi spadkami.
raczej nie będzie dużych spadków. Po ostatniej wyprzedaży ci co spanikowali stracili 10%, widać że każdy spadek wykorzystany jest pod kupno. Dopóki wyniki spółem nie będą dużo gorsze to słabo z tymi spadkami.
wazne ze shorty daly zarobic pod akcje fedlaranja pisze:Jakiejś wielkiej zwały na SP500 to nie widać na razie.

co do edka to zatrzymał się spadek dokładnie na 50 fibo pierwszej fali wzrostowej czyli od 1.25 do 1.279
ciekawe czy ma to jakieś znaczenie
ciekawe czy ma to jakieś znaczenie

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
To jesteś nie na czasie.highend pisze:na czas FED?radeknl pisze:witam
XM mi sie zablokowal na 5 minut na REAL.zmień brokera.
mforex u mnie śmiga dobrze
markets.com (tak ganiony, że syf i oszuści) - śmiga też dobrze i nic sie nie blokuje
jeszcze mam konto w admiral markets - ale jest powolne i rekwoty.... nie polecam nikomu. Nie używam go już.
Zmień konto na aktualne, albo Admiral.Markets, albo Admiral.Prime.
Nowy już napisał, a mi po głowie chodzi tylko jedno: BUY THE F***ING DIP.laranja pisze:Jeśli przebiją dolną bandę kanału, to może przyspieszą, bo na razie koniec QE nie robi wrażenia na giełdach. Zmyła? Albo po prostu rosną, bo są dobre wyniki, QE niepotrzebne.
Nowy, co Ty na to?
Zwała może przyjdzie, ale później

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
niestety 1.26 zbyt oporowy poziom i na SL nie bardzo idzie liczyćatlanticos pisze:mala korekta do jutra i po inflacji lecimy dalej - już jesteśmy po s stronie mocy - stąd nie ma powrotu kolegoslo pisze:czuje w kosciach ze teraz w druga strone na 1.28
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.