DayTrading: Piątek 24.10.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 25 paź 2014, 00:00

Wzrost
10
36%
Bez zmian
5
18%
Spadek
13
46%

Liczba głosów: 28

Damian2
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 24.10.2014

Nieprzeczytany post autor: Damian2 »

Był przeciek, rzeczywiste wyniki są lepsze od przecieku więc dlaczego miałoby być coś gorszego? Prędzej będą chcieli podbić euro, żeby wyszło, że tak naprawdę to wyniki są rewelacyjne i trzeba się z tego cieszyć.
Kroczek po kroczku będzie szło to szczytu luki na 1.2690 i sądzę, że jutro zobaczymy powyżej 1.27
Ostatnio zmieniony 26 paź 2014, 23:30 przez Damian2, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

2725
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Dadas...wzmacniacz mam radmor :) ;)
Sorry za oftop.

A teraz serio pytanie: czy na rzezniku weekly świeca poprzednia to jest wisielec czy młot?
Bo jak wisielec to rzeźnik leci na 175 a Moze ciut wyżej, a potem spada na 165 lub mniej.
Ale jeśli to jest jako młot..... Choć młot pojawia sie na końcu trendu spadkowego.... A tu raczej na rzezniku na weekly był (jest?) trend wzrostowy.... W historii na weekly tez jest ładny wisielec podobny, potem odbicieup, a potem.... Bardzo w dół :lol:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

highend pisze:Dadas...wzmacniacz mam radmor :) ;)
Sorry za oftop.

A teraz serio pytanie: czy na rzezniku weekly świeca poprzednia to jest wisielec czy młot?
Bo jak wisielec to rzeźnik leci na 175 a Moze ciut wyżej, a potem spada na 165 lub mniej.
Ale jeśli to jest jako młot..... Choć młot pojawia sie na końcu trendu spadkowego.... A tu raczej na rzezniku na weekly był (jest?) trend wzrostowy.... W historii na weekly tez jest ładny wisielec podobny, potem odbicieup, a potem.... Bardzo w dół :lol:
to jest wisielec i ja osobiście patrząc po wolumenach i widząc jak bardzo wykupiony jest rzeźnik nastawiam się na spadki :)

Dadas

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

highend pisze:Dadas...wzmacniacz mam radmor :) ;)
Sorry za oftop.

GBPJPYW1.png
Zdecydowanie młot.
To jest dołek trendu spadkowego, a nie szczyt wzrostowego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany