DayTrading: Piątek 24.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 24.10.2014
Na wasze Edkowe dylematy:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Highend, i co ? Chyba jednak ta 5 fala idzie 

Dadas wiec co?
Ludzie czy ey naprawdę myślicie ze stress testy gdzie dragi postawil na nogi cala armię managerów po to by pilnowali pozytywnego wyniku po roku, moga wypaść zle? Dragi by się skompromitowal. Uruvhomione w kwietniu SSM juz zadbalo by te 8% było w kasie. To jeden wielki układ. Stress testy będą pozytywne nie ma innej opcji.

Ludzie czy ey naprawdę myślicie ze stress testy gdzie dragi postawil na nogi cala armię managerów po to by pilnowali pozytywnego wyniku po roku, moga wypaść zle? Dragi by się skompromitowal. Uruvhomione w kwietniu SSM juz zadbalo by te 8% było w kasie. To jeden wielki układ. Stress testy będą pozytywne nie ma innej opcji.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
No to, więc co?yeahman pisze:Dadas wiec co?![]()
Musiałbym napisać komentarz.
Że widzę budującą się strefę popytu.
Dzisiejsza świeczka D1 jest malutką szpulą.
Ale, teraz co dalej, zależy od danej strategii, więc po co pisać, że rośnie czy maleje?
Jednym będzie rosło, innym jeszcze malało.
Nie ma obiektywnej prawdy.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2014, 22:23 przez Dadas, łącznie zmieniany 1 raz.
Może idzieZbychuM pisze:Highend, i co ? Chyba jednak ta 5 fala idzie

ja tam się nie znam

zobaczymy w poniedizałek

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Jakiś bank w Grecji i Portugalii może mieć żółta lub czereona kartkę ale to bez znaczenia bo kasa i tak się dla nich znajdzie. ..
Dadas chodzi o to ze nie wiem co wynika z twojego wykresu
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
To, co wynika z każdego wykresu.yeahman pisze:Jakiś bank w Grecji i Portugalii może mieć żółta lub czereona kartkę ale to bez znaczenia bo kasa i tak się dla nich znajdzie. ..
Należy obserwować zachowanie ceny w okolicach istotnych poziomów.
I podejmować decyzje spekulacyjne zgodnie z tendencją ceny.
A nie bawić się we wróżkę.
-- Dodano: pt 24-10-2014, 22:37 --
A na H1 widać co należało dzisiaj tradować i dlaczego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na razie to tylko gdybanie ale taka notka się pojawiła. Ale i tak nie wiadomo jak cena zareaguje...yeahman pisze:Jakiś bank w Grecji i Portugalii może mieć żółta lub czereona kartkę ale to bez znaczenia bo kasa i tak się dla nich znajdzie. ..

Agencja Bloomberg dotarła do dokumentu, który mówi, że 25 banków oblało stres testy, a 105 przeszło je pomyślnie. We wrześniu spekulowało się, że 20 banków może oblać testy. Jak na razie brak szczegółowych informacji.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

yeahman, na twoich wykresach jest taki grid/siatka z poziomów cenowych.
Te linie wyglądają bardzo fajnie.
Nic więcej nie potrzeba do tradowania.
Te linie wyglądają bardzo fajnie.
Nic więcej nie potrzeba do tradowania.
Świece tygodniowe na S&P wyglądają jakbyśmy w przyszłym tygodniu lądowali na 2030-2050 pkt 

The only way is up