DayTrading: Piątek 24.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 24.10.2014
zblizamy sie znowu na sp500:) zacapowane
http://www.teoriafalelliotta.pl/Mpapiez pisze:Co to za śmieszne średnie czy fale ? To jakiś system ?:P
Fale elliotta - obowiązkowo na forex
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
absolutnie nie podpisuję się pod wersją bemowo!!!!yeahman pisze:Chodzi mi o takie coś - moje mi sie wydaje bardziej włąściwe i to miało by sens i zachowana jest teoria![]()
Inne analizy też mi wskazują właśnie 1,2725
-- Dodano: 24 paź 2014, 18:26 --
o tym mówi Eliott w wersji Bemowo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co do Elliotta to jest obecnie małą wojenka miedzy wizją Kosteckiego a Rogalskim. Rogal twierdzi że juz mamy 5. a Kostecki że jeszcze ciśniemy korekcyjne 4. Ja jestem osobiście za Kosteckim bo on ma jednak w tym więcej doświadczenia niż Rogal a druga sprawa tam jest przemierzone fibo. I tu jest ten myk 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
A ja uważam, że Kostecki rysuje od czapy - (układy korekcyjne z wewnętrznymi układami abc w ABC w [ABC]) - a Rogala w eliocie nie widziałem. W bosiu widziałem natomiast analizy z tysiącem lt - o co w nich chodzi nie wiem - prawdopodobnie autorzy także nie wiedząyeahman pisze:Co do Elliotta to jest obecnie małą wojenka miedzy wizją Kosteckiego a Rogalskim. Rogal twierdzi że juz mamy 5. a Kostecki że jeszcze ciśniemy korekcyjne 4. Ja jestem osobiście za Kosteckim bo on ma jednak w tym więcej doświadczenia niż Rogal a druga sprawa tam jest przemierzone fibo. I tu jest ten myk
Ostatnio zmieniony 24 paź 2014, 18:29 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Bemek w takim razie rozpisz mi pod-fale miedzy zaznaczonym 3 i 4 - jestem bardzo ciekawy gdzie tam jest struktura 

Wybralem Apple i nic nie poradze 
Zawsze mozna ladowac eLki
Za to jak apple spadnie. To z hukiem.
Tymczasem tesla spada. Konsekwentnie.

Zawsze mozna ladowac eLki

Za to jak apple spadnie. To z hukiem.
Tymczasem tesla spada. Konsekwentnie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Na razie linia dolna wybitnego kanału jest skutecznym oporem. Pytanie czy długo wytrzyma?Nowy123 pisze:zblizamy sie znowu na sp500:) zacapowane
Proszę, ale nie katuj mnie takimi fusamiyeahman pisze:Bemek w takim razie rozpisz mi pod-fale miedzy zaznaczonym 3 i 4 - jestem bardzo ciekawy gdzie tam jest struktura
układ 5-3-5
adk77 pisze:Na razie linia dolna wybitnego kanału jest skutecznym oporem. Pytanie czy długo wytrzyma?Nowy123 pisze:zblizamy sie znowu na sp500:) zacapowane
czapowanako tam gdzie koncz se korposu siwec na d1 1960 futy 66