bemowo ale tu jest 3 wyżej niż 5Bemowo1 pisze:dorżną piątkową świnięyeahman pisze:Mamy ten cały trójkacik, wisi on na LT i się kurs decyduje. Wybicie będzie konkretne.
DayTrading: Piątek 24.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 24.10.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
trójkąt piszemy przez ósimgbad20 pisze:Witam Yeahman moze tak
http://www.mql5.com/en/charts/2536703/e ... tms?bind=1
Dobry
Po mojemu Dax na M30 robi falę 4. Idzie w okolice 8980.
Po mojemu Dax na M30 robi falę 4. Idzie w okolice 8980.
5 może być niżej niż 3yeahman pisze:bemowo ale tu jest 3 wyżej niż 5Bemowo1 pisze:dorżną piątkową świnięyeahman pisze:Mamy ten cały trójkacik, wisi on na LT i się kurs decyduje. Wybicie będzie konkretne.
najwazniejsze zeby 4 nie zachodziło na 1
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
"Belka i Kotecki zaklinają dziś PLN aby sie umocnił...czyżby po to aby przed wyborami benz. była poniżej 5 zł?..ale przecież mamy jeszcze RPP"
-- Dodano: pt 24-10-2014, 12:29 --
-- Dodano: pt 24-10-2014, 12:29 --
pewnie graja na umocnienie rubla tezBemowo1 pisze:Ciekawe dlaczego?Nowy123 pisze:Bank Morgan Stanley zalecił „taktyczne” zakupy rosyjskich akcji w zaledwie siedem tygodni po wydaniu rekomendacji „sprzedaj”.
słaby rubel, akcje w cenie barszczu. Wykupią za darmochę
coś mi się widzi spory zjazd dzisiaj na indeksach
zboża rosną naprawdę mocno UP.... skala wzrostów jest zaskakująca. Po wykresie widać, że... nabierają rozpędu(!)
A mocny dolar raczej powinien im był w tym przeszkadzać.
Jeśli dolar sie osłabi to zboża wyfruną na poziomy z maja/czerwca... i to naprawdę zaczyna być ciekawe
Ciekawe co mają do powiedzenia "misie" z inside futures, które cały czas namawiały na eSki.
Szczególnie pisali, że soja jest "very bearish"... a to własnie soja urosła najmocniej. Heh.
Przypomnę, że niejaki Dadas + Lukpiasek team pisali ze 2-3 tyg temu:
- pszenica po 300
- soja po 750 w ciągu 2 tygodni (to pisał Dadas).
Pewnie, z wykresów spadkowych można było tak wnioskować, ale kurde nic nie spada w nieskończoność (!).
Teraz ropa na tapecie. Myślę, że przed nami solidne wzrosty. Zima idzie(!). Oczywiście ryzyko dalszych spadków jest.
zboża rosną naprawdę mocno UP.... skala wzrostów jest zaskakująca. Po wykresie widać, że... nabierają rozpędu(!)
Jeśli dolar sie osłabi to zboża wyfruną na poziomy z maja/czerwca... i to naprawdę zaczyna być ciekawe
Ciekawe co mają do powiedzenia "misie" z inside futures, które cały czas namawiały na eSki.
Szczególnie pisali, że soja jest "very bearish"... a to własnie soja urosła najmocniej. Heh.
- pszenica po 300
Pewnie, z wykresów spadkowych można było tak wnioskować, ale kurde nic nie spada w nieskończoność (!).
Teraz ropa na tapecie. Myślę, że przed nami solidne wzrosty. Zima idzie(!). Oczywiście ryzyko dalszych spadków jest.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
na H1 złota trójkąt, zobaczymy, co z tym dalej będzie, choć ja bym obstawiała wybicie dołem i kontynuacja spadków.
Na Daxie czas na falę 5 up. Jak mi napiszesz jak zakryć liczbę lotów, to wrzucę wykres.highend pisze:coś mi się widzi spory zjazd dzisiaj na indeksach
Jeżeli koszt produkcji pszenicy to 600 a kukurydzy 440 to chyba prognozowanie na poziomie 300 za pszenicę jest mało poważne . Kiedyś tam obstawiłem dołek 480 i niewiele się machnąłemhighend pisze:coś mi się widzi spory zjazd dzisiaj na indeksach
Jeśli dolar sie osłabi to zboża wyfruną na poziomy z maja/czerwca... i to naprawdę zaczyna być ciekawe![]()
- pszenica po 300
było by fajniehighend pisze:coś mi się widzi spory zjazd dzisiaj na indeksach
szkoda że rynek gra w większości przeciwko twoim opiniom
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.