a ja zaryzykuję twierdzenie, że trwa 3 fala w [5] i ustanowimy jednak nowe minimaNowy123 pisze:
edek nawet sie pokusze o stwierenie testu ostniech minimow
układ zostanie zanegowany po pokonaniu dzisiejszego topu
a ja zaryzykuję twierdzenie, że trwa 3 fala w [5] i ustanowimy jednak nowe minimaNowy123 pisze:
edek nawet sie pokusze o stwierenie testu ostniech minimow
Co do kresek, to może racja, przynajmniej co do głównej linii trendu, bo jak spadało, to nie za bardzo mi się sprawdziła, więc czemu teraz miałaby zadziałać od dołu...highend pisze:myślę że te kreski nie mają znaczenia specjalnie i jutro pójdą jeszcze do góry (dax i sp500) - pod 1970 sp500 może wyjść, a dax 9000-9100.
Ale wszystko ... do czasupatrz indeks dolara.
Bo ja rozumiem - robić DIP tak jak sp500 robił wcześniej, ale co innego DIP, a co innego wykopać studnię...
Nie wiem, czy w niskończoność, ale ta twoja wizja $73, to naprawdę jest nierealna.highend pisze:Trudno. Widocznie akcje Apple będą rosły w nieskończoność.Dadas pisze:Highend, popatrz na dzisiejszą świecę względem tej strefy.
To jest strefa z miesięcznego.
To wygląda na dalsze wzrosty i być może nowe szczyty.
Ty chyba w tego Appla to na lata inwestujesz?
Hmm....W kwietniu tego roku, a więc raptem 6 miesiecy temu akcje kosztowały $75.Dadas pisze: Nie wiem, czy w niskończoność, ale ta twoja wizja $73, to naprawdę jest nierealna.
Chyba by Apple musiał nieźle upaść, znaczy jako produkt i firma.
Juz FBI sie na nich wkurza bo nie moga złamac zabezpieczen nowej 6 i nie moga rozmówpodsłuchiwac;) Dzis to mówili w dziennikuDadas pisze:Nie wiem, czy w niskończoność, ale ta twoja wizja $73, to naprawdę jest nierealna.highend pisze:Trudno. Widocznie akcje Apple będą rosły w nieskończoność.Dadas pisze:Highend, popatrz na dzisiejszą świecę względem tej strefy.
To jest strefa z miesięcznego.
To wygląda na dalsze wzrosty i być może nowe szczyty.
Ty chyba w tego Appla to na lata inwestujesz?
Chyba by Apple musiał nieźle upaść, znaczy jako produkt i firma.
Zasadzi się tam grube L.Bemowo1 pisze:w perspektywie kilku tygodni widzę edka na 1.22-1.24
tam będzie czekała piękna dziewica - 61,8% - więc warto będzie zasadzićTsunamiPL pisze:Zasadzi się tam grube L.Bemowo1 pisze:w perspektywie kilku tygodni widzę edka na 1.22-1.24
istnieje możliwość powstania 2 trójkątów - jeżeli do końca tygodnia będzie trend horyzontalny to jeszcze jakieś cuda mogą się wydarzyć - zobaczymyNowy123 pisze:to ja proponuje L z 12670 50 okolic pod jeszcze podjazd U J vs sp500 1950 60 i cofke na dniach sp z uj to bardziej na krotki term zagranie